Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ: Η ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ "ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα 1 Νοεμβρίου 2017, αθωώθηκαν από το Γ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών οι Δήμαρχοι Χαλανδρίου και Ζωγράφου από...

την κατηγορία της μη παροχής στοιχείων προς την Κεντρική Διοίκηση, αναφορικά με την μετατροπή συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου, καθώς και με την παράταση παλαιότερων συμβάσεων ορισμένου χρόνου.
Το Μέτωπο Νίκης βρισκόταν εκεί, προκειμένου να δηλώσει την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους και τον Δήμαρχο, εκπροσωπούμενο από τον δικηγόρο Ιωνάθαν Κωνσταντίνου, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση η οποία συνεχίζει μια σειρά άλλων αποφάσεων ανυπακοής προς τους τροικανούς θεσμούς και προς την απώλεια των δικαιωμάτων των συμβασιούχων και των εργαζομένων των ΟΤΑ, οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες πλην όμως βρίσκονται σε μία εργασιακή ομηρία. Το δικαστήριο έκρινε με βάση το λαϊκό αίσθημα αλλά και το δίκαιο».
Η απόφαση αυτή, δικαιώνει όλους τους Δημάρχους, που χωρίς να επικαλούνται κομματικές εντολές εξυπηρέτησαν τους δημότες για να κρατήσουν το ψωμί τους.
Η δικαστική αυτή απόφαση, αποτελεί «χαστούκι» στην κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και τον τότε Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και σημερινό αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του «περίφημου» νόμου τους.
Αποτελεί «χαστούκι» στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που ακολουθεί τις ίδιες πρακτικές, προκειμένου να κρατεί σε ομηρία εργαζόμενους για ψηφοθηρικούς σκοπούς.
Με την σημερινή απόφαση αποδεικνύεται, ότι όταν οι εκπρόσωποι των Δημοτών είναι αποφασισμένοι και βάζουν τους δημότες πάνω από όλους και όταν τους στηρίζουν εργαζόμενοι και πολίτες, μπορούν να ακυρώνουν άδικους νόμους.
Για αυτό όπως είπε και ο Δήμαρχος Χαλανδρίου: «Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε».
Ενωμένοι πέρα και πάνω από κομματικές πρακτικές και λογικές μαντριού.
Πολιτικό Συμβούλιο Μετώπου Νίκης
www.metoponikis.gr
<iframe width="795" height="469" src="https://www.youtube.com/embed/q1wjnNZg748" frameborder="0" gesture="media" allowfullscreen></iframe>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου