Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ! ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ!

aerodiakomidi
Με αφορμή την αεροδιακομιδή ενός 6χρονου κοριτσιού από το Κιλκίς...

στη Θεσσαλονίκη και το νοσοκομείο«Γεώργιος Γεννηματάς», η διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου ‘Αμεσης Βοήθειας Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, τόνισε πως ήταν και η τελευταία για φέτος!

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Ματσικούδη τόνισε πως σήμερα εξέπνευσε η συμφωνία που είχε γίνει με τα εμπλεκόμενα μέρη και αφορούσε το διάστημα από 1/5/2017 έως το τελευταίο τριήμερο του Οκτωβρίου και μόνο κατά τις ημέρες από Παρασκευή έως Σάββατο.

Μεταξύ άλλων, η ίδια σημείωσε ότι ακόμη κανείς δεν γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι για το 2018 και εξέφρασε την ελπίδα να συνεχιστεί το πρόγραμμα αεροδιακομιδής, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά «εάν δεν μπορούμε να έχουμε το ελικόπτερο κάθε ημέρα και για όλη τη διάρκεια του έτους, τουλάχιστον το 2018 ας ισχύσει η συμφωνία που καταφέραμε για το 2017».

Αεροδιακομιδή 6χρονου παιδιού από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη

Νέα αεροδιακομιδή ασθενούς πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ σήμερα το απόγευμα.

Όπως αναφέρει το ΕΚΑΒ πρόκειται για ένα 6χρονο παιδάκι, το οποίο μεταφέρθηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το Κιλκίς στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης.
mononews.gr (τίτλος: παραλλαγμένος)


1 σχόλιο:

  1. Ναι δεν χρειαζεται η αεροδιακομιδη
    μπορουν να κολυμπησουν μονοι τους γιατι να χαλαμε καυσιμα αδικα και να κουραζονται τα παληκαρια ο φραπες τα περιμενει...ΑΡΕ ΚΑΤΑΚΑΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ
    ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018...


    ΑπάντησηΔιαγραφή