Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ; ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΕΔ! ΟΠΩΣ...ΛΑΚΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΡΑΨΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου είχαμε καταγγείλει την διαφήμιση που...

πρόσβαλε την Θεοτόκο ….η οποία είχε επιτραπεί να γυριστεί στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων της Αθήνας …… είχαμε ζητήσει έμμεσα από τους δήθεν Συνδικαλιστές των Ένοπλεων σε τι ενέργειες θα προβούν……….;
Σχετικό δημοσίευμα:  https://asimpiestos.blogspot.com/2017/09/blog-post_20.html

Όμως ούτε οι συνδικαλιστές δεν μπήκαν στο κόπο να εκδώσουν  μια ανακοίνωση, που να κατακρίνει την ενέργεια αυτών που επέτρεψαν να γυριστεί μια άκρα ντροπιαστική διαφήμιση για την Παναγία μας, αλλά ούτε και οι συνάδελφοι εν ενέργεια δεν αντέδρασαν…… ,

Τους είχαμε τονίσει , τα κάτωθι:
« Συνάδελφοι ….γνωρίζετε πολύ καλά ότι πολλές φορές, ακόμα και σε ασκήσεις ρουτίνας έχουμε επικαλεσθεί την βοήθεια της Παναγίας και των Αγίων που προστατεύουν το σώμα που υπηρετούμε για να μη συμβεί το μοιραίο ……Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι εγγράφως βάσει των κανονισμών ενάντια σε αυτή την προσβολή της Υπερμάχου Στρατηγού …..Διαφορετικά φοβάμαι ότι την επόμενη φόρα θα πολεμήσουμε, χωρίς την Προστασία της Παναγίας ….και όλοι ξέρουμε ότι χωρίς Αυτήν …δυστυχώς είμαστε ένα τίποτα….» 

Δεν το κατάλαβαν ….ειδικά οι συνάδελφοι από το Π.Ν.   ………..επειδή τυγχάνει, να είναι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού….. 

Όπως δεν αντέδρασε κανένας συνάδελφος στην παραχώρηση στρατιωτικής περιοχής για να κατασκευαστεί το Τέμενος….

Όπως δεν αντέδρασε κανένας συνάδελφος, σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα , όπως το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων……

Όπως δεν αντέδρασε κανένας συνάδελφος στις ηλεκτρονικές ταυτότητες εισόδου στο Ναύσταθμο……. Παρότι παλαιοτέρα όταν βρισκόμαστε ιδιαίτερα κοντά στα Τούρκικα παραλία , διαταζόμαστε να βγάλουμε την κάρτα από τα κινητά τηλέφωνα, για να μην εντοπιζόμαστε από τις Τούρκικες Υπηρεσίες…..

Γνωρίζετε όλοι Σας …. ότι δεν ήταν το πρώτο ατύχημα με την Φ/Γ ΚΑΝΑΡΗΣ, το τελευταίο μήνα (δεν θα αναφέρουμε εμείς τι άλλο συνέβηκε, εξάλλου τα γνωρίζετε πολύ καλά…..)

συνάδελφοι ……..ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ, έχετε δώσει ένα όρκο για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία μας……  κουβαλάτε βαρύ ένδοξο φορτίο και θα δώσουμε όλοι λόγο πρώτα στο Θεό και μετά στους προγονούς μας και στα παιδιά μας…… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ , ΝΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ «ΕΚΘΕΤΕΙ»  ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ και στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ……….

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ γιατι φοβομαστε οτι τα χειροτερα , ειναι μπροστα μας........ 
https://asimpiestos.blogspot.com/2017/11/blog-post_86.html (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

1 σχόλιο: