Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΑΜΟΥΘ 135 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ!!!

Την άκρη του νήματος για την εξάρθρωση μεγάλης σπείρας ναρκωτικών...

φαίνεται πως ανακάλυψε η αστυνομία, μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός αλλοδαπού άντρα, στο πολυτελές διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε η ποσότητα ρεκόρ των 135 κιλών κοκαΐνης!

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση στο πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή της Βάρκιζας. . Η εισβολή των αστυνομικών στο διαμέρισμα έγινε σε χρόνο ρεκόρ, με συνέπεια ο ύποπτος να πιαστεί κυριολεκτικά στον ύπνο.

Οι αστυνομικοί είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν ένταλμα για εξονυχιστική έρευνα της πολυτελούς κατοικίας. Οι πληροφορίες που είχαν επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο, καθώς σε ειδικό χώρο βρέθηκε αποθηκευμένη η τεράστια ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 135 κιλών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η αξία της  κοκαΐνης που βρέθηκε φτάνει τουλάχιστον τα 5.000.000 ευρώ.

Εικάζεται πως πρόκειται για το κύκλωμα που προωθεί ναρκωτικά σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης και σε πλούσιους πελάτες, στον κύκλο των οποίων κάνει θραύση η κοκαΐνη.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής για τον εντοπισμό κι άλλων σπιτιών ή ατόμων, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες μέλη. Ο αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στην Ευελπίδων όπου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Από την πιθανή ομολογία του αναμένεται να προκύψουν και άλλα στοιχεία, όπως και ονόματα συνεργατών, αλλά και πελατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου