Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΝ...ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ! Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ!!!

Σχόλιο ΛΦ: Οι είκονες είναι τραγικές και σιχαμερές. Σας παρουσιάζουμε ...

την τέχνη της προόδου. Ποιά τέχνη; Ποιά οικονομική κρίση; Μετά αναρωτιούνται σαν παρθένες μερικοί και μερικές πως φτάσαμε σήμερα σε αυτό το σημείο σαν κοινωνία. Μην αναρωτιέστε. Οι εικόνες είναι από την Πορτογαλία, χώρα με οικονομική κρίση ΔΝΤ κτλ. Σκέφτειτε σε πόσες παρόμοιες ηλίθιες εκθέσεις σπαταλούνται χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να μορφώσουν ή να βοηθήσουν ανθρώπους. Δείτε την τέχνη της κωλοτρυπίδας με δικιά σας ευθύνη.
ΥΓ. Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι για να πας να πληρώσεις εισιτήριο σε μία τέτοια έκθεση, που θα αφοδεύουν στα μούτρα σου κυριολεκτικά;
Ο ανθρώπινος πολιτισμός στο κατώτατο σημείο. Πως κατάντησε έτσι ο άνθρωπος;
Τόσο πολύ άρρωστοι είμαστε πια;
Έκθεση που χρηματοδοτείται από κρατικό χρήμα στο μουσείο Serralves της Πορτογαλίας.
 Είναι η πρώτη  που έχει ως θέμα την κωλοτρυπίδα και ονομάζεται ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ!!!
Ο καλλιτέχνης υπερασπίζεται την δημιουργικότητα και την ελευθερία της έκφρασης...κτλ κτλ αναφέρει  η ιστοσελίδα που παρουσιάζει την έκθεση. 
Νομίζουμε ότι το ανθρώπινο ον μέσα από την ανάπτυξη, την εξέλιξη και με το πνεύμα ενός δημιουργού θεού, μπορεί να εξυψώσει το πνεύμα και το μυαλό  μέσα από την τέχνη. Αυτό που σήμερα ονομάζεται "σύγχρονη τέχνη" είναι μια φούσκα που μεταλαμπαδεύει σε όποιον προσπαθεί να αποκαλείται καλλιτέχνης, την απόλυτη περιφρόνηση αυτών των κατευθυντήριων γραμμών αξιοπρέπειας. 





This guy...
imgur
bloguisimo το διαβάσαμε στο http://lithosfotos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου