Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800.000 ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΜΒΑΔΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

05 Φεβρουαρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μιχάλης Χριστοδουλίδης: «Πάνω από 800.000 ο αριθμός των...

διαδηλωτών, βάσει των υπολογισμών από το λογισμικό εμβαδό μέτρησης του εθνικού κτηματολογίου. Σας καλώ να με διαψεύσετε ως Μηχανικό»
Με βάση τους υπολογισμούς που προκύπτουν από το λογισμικό εμβαδομέτρησης του εθνικού κτηματολογίου που παρατίθεται στην αναρτημένη φωτογραφία και με βάση τις αεροφωτογραφίες που απεικονίζουν την συγκέντρωση του κόσμου στις 15.00, όπως αυτές δόθηκαν στην δημοσιότητα, η έκταση υπολογίζεται σε 186.000 τ.μ. περίπου, ο κύριος Μάρδας δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι οι δικοί του μηχανικοί το υπολόγισαν γύρω στις 160.000 τ.μ.. 
Αν δεχθούμε μια μεσοσταθμική πυκνότητα πληθυσμού 4 άτομα/τ.μ., όπως οι ίδιοι εκτιμούν, αυτό εξάγει στιγμιαία έναν πληθυσμό γύρω στις 186.000χ4 άτομα/τ.μ.=744 χιλιάδες. 
Εάν σε αυτό τον αριθμό υπολογιστεί και η δυναμική εναλλαγή του πληθυσμού, αυτό σημαίνει ότι ο πληθυσμός ξεπερνάει τις 800 χιλιάδες. 
Όσο κι αν ο κ. Τόσκας προσπάθησε να αλλοιώσει την πραγματική εικόνα, δίνοντας αυθαίρετους αριθμούς όπως 140 χιλιάδες, τον διαψεύδει ο κ. Μάρδας που μίλησε για 560 χιλιάδες, καθώς και ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δ. Καμμένος, που δήλωσε πάνω από μισό εκατομμύριο. 
Κύριοι της κυβέρνησης, όσο κι αν προσπαθείτε να απαξιώσετε την μεγάλη συμμετοχή του απλού κόσμου, η πραγματικότητα σας διέψευσε πανηγυρικά, ο κόσμος μίλησε και φώναξε η Μακεδονία δεν διαπραγματεύεται. 
Αν εσείς αγνοείτε την λαϊκή βούληση της πλειοψηφίας, δεν έχετε παρά να πάτε σε δημοψήφισμα για να διαπιστώσετε ότι πλέον δεν έχετε την λαϊκή νομιμοποίηση να κυβερνάτε.

Μιχάλης Χριστοδουλίδης 
Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός-Σμήναρχος ε.α Διπλ. Μηχανικός Αεροσκαφών ΣΜΑ – Ενεργειακός Επιθεωρητής και Τομεάρχης Ενέργειας και Υποδομών του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου