Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! ΤΟΣΚΑΣ: "ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"!!!


Δήλωση-«βόμβα» του Νίκου Τόσκα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ...

ανακοίνωσε από το Λονδίνο πως η Ελληνική Αστυνομία θα προχωρήσει σε προσλήψεις αλλοδαπών αστυνομικών. Κι αυτό που εννοεί είναι ότι θα ενταχθούν στην ΕΛ.ΑΣ. Αλβανοί (έχουμε κάποιους), Πακιστανοί, Αφγανοί, Μπαγκλαντεσιανοί και γενικά άνθρωποι απ’ όλες τις φυλές του κόσμου, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ανοίξει τα σύνορα και να τους αφήσει κατά την Τασία Χριστοδουλοπούλου να… λιάζονται στις πλατείες, αλλά και την Αστυνομία να πρωτοστατούν σε εγκλήματα σε βάρος Ελλήνων.

Αυτό που είπε δηλαδή ο κ. Τόσκας, ο οποίος δείχνει να έχει ξεφύγει τελευταία (ήταν αυτός που υποστήριξε πώς στο συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής στην Αθήνα για την Μακεδονία συγκεντρώθηκαν 140.000 κόσμος) είναι πως θα βάλουμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Και πώς ακριβώς θα συμβεί αυτό; Με τι κριτήρια θα γίνουν αυτές οι προσλήψεις; Θα καταργήσουμε τώρα και την ελληνική ιθαγένεια ως βασική προϋπόθεση, αφού έχουν ήδη καταργήσει το Ελληνικός γένος; 

Ακούστε λοιπόν τι απάντηση έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη: «Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε και τέτοιες προσεγγίσεις προκειμένου να τηρηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η τάξη. Είναι αστείο ένας αστυνομικός που δεν ξέρει τη γλώσσα μιας ομάδας μεταναστών ή μιας μειονότητας να προσπαθεί να την προσεγγίσει. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην έχουμε αγκυλώσεις με βάση το τι πιστεύαμε πριν από πενήντα χρόνια».

Αυτή τη δήλωση την έκανε ο κ. Τόσκας στο Λονδίνο μετά την συνάντηση που είχε με την Βρετανίδα υπουργό Εσωτερικών Άμπερ Ραντ. Προανήγγειλε, δε, νομοθετικές παρεμβάσεις «όπου χρειάζονται» καθώς το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο δεν επιτρέπει την πρόσληψη αλλοδαπών στην Ελληνική Αστυνομία.

«Έχουμε ήδη ομογενείς από την Αλβανία. Με τον ίδιο τρόπο θα πάρουμε άτομα και από άλλες κοινωνικές ομάδες. Κάποια πράγματα απαιτούν άμεσο εκσυγχρονισμό» πρόσθεσε ο κ. Τόσκας και όσοι τον άκουσαν με δυσκολία κρατήθηκαν να μην βάλουν τα γέλια ή τα κλάματα για το που οδηγεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη χώρα.


Είχε το θράσος μάλιστα ο κ. Τόσκας να επικαλεστεί το παράδειγμα της Σκότλαντ Γιαρντ για τις προσλήψεις των αλλοδαπών. Θέλησε να συγκρίνει δηλαδή μία από τις καλύτερες Αστυνομίες του κόσμου που λειτουργεί σε συνεννόηση με μία επίσης από τις καλύτερες μυστικές υπηρεσίες του κόσμου με την Ελληνική Αστυνομία. Προφανώς ο κ. Υπουργός ή δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται ή λειτουργεί σε διατεταγμένη υπηρεσία.


4 σχόλια:

 1. ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΛΑΟΣ Ν'ΑΓΡΥΠΝΕΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Δημιουργούν" την ιδιωτική τους φρουρά.
  Τους, "Πραιτοριανούς τους...!"
  Πιστεύουν πως, όταν τα πράγματα δυσκολέψουν, οι λάθρο-πίθηκοι
  μουσουλμάνοι, θα τους προστατέψουν.
  Ένας Εθνικός Κυβερνήτης, Πατριώτης και Έλληνας στην ψυχή,
  σαν τον Ι.Καποδίστρια, τον Ν.Πλαστήρα ή τον Ι.Μεταξά,
  να δικάσει το σημερινό διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο επί εσχάτη προδοσία
  και να "σκουπίσει" όλους τους λαθροεισβολείς, να τους στείλει "πακέτο" στις βαρβαρικές χώρες τους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ...και πολλές φορές αναρωτιέμαι,
  μήπως όλοι αυτοί οι σουρικλεμέδες έχουν...εξισλαμισθεί στα κρυφά;;; Δεν υπαρχει άλλη εξήγηση και τίποτα από όσα κάνουν εις βάρος της Πατρίδος δεν "αντέχει" σε κάποια λογική ανάλυση!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
  ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΙΝΑΝ.ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΔΕ 42 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή