Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ!




Επειδή, σε προηγούμενη ανάρτησή σας σχετικά με την πρότασή μου για...

την Μακεδονία στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εμφανίστηκαν προβλήματα  στο «άνοιγμα» του video, αποστέλνω  τον σύνδεσμο: https://youtu.be/2CKhKHJU49w από όπου μπορείτε να «κατεβάσετε» το Video της επίμαχης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και να ακούσετε εμένα να ζητώ να συζητήσουμε το θέμα της Μακεδονίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο να αρνείται λέγοντας ότι «Δεν νομίζω ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αφορά το συγκεκριμένο θέμα»
Παραθέτω κατά λέξη την ανακοίνωσή μου όπως ακούγεται στο Video μεταξύ των λεπτών 29.28 και 30.30:
«…Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, το τελευταίο θέμα αφορά ένα ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Παπάγου – Χολαργού: «Ψήφισμα Αλληλεγγύης για τον Παλαιστινιακό Λαό». Θα ήθελα πραγματικά να προβάλλω τον προβληματισμό μου επί αυτού του θέματος λέγοντας (ότι) λίγες ημέρες πριν, και να το θέσω θέμα συζήτησης (στο ΔΣ), λίγες ημέρες πριν από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία, όταν πραγματικά το ζωτικό θέμα που αφορά όλο τον Ελληνικό Λαό είναι η Ελληνικότητα της Μακεδονίας, θα έπρεπε ως Δημοτικό Συμβούλιο να πάρουμε μια θέση ή έστω να το συζητήσουμε.
Δεν μπορούμε να συζητάμε για το ψήφισμα Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη και να μην συζητάμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Είναι προκλητικό προς την κοινωνία που μας βλέπει.
Αν θα πρέπει σήμερα να συζητήσουμε για την Παλαιστίνη, πολύ περισσότερο, πολύ – πολύ περισσότερο θα πρέπει να συζητήσουμε για την Μακεδονία μας…».
Ο Δήμαρχος απαντά κατά λέξη όπως ακούγεται στο Video μεταξύ των λεπτών 32.43 και 33.11:
«… Η Μακεδονία είναι Ελληνική, είναι ξεκάθαρο το λέμε πάντα και that’s it. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού να πει. Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού δεν χρειάζεται να πει τίποτε άλλο. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη αυτή την στιγμή, στην κρίσιμη στιγμή που βρίσκεται το θέμα. Να πάμε την Κυριακή κάτω αν θέλετε. Εγώ προσωπικά λέω ότι θα πάω. Αν θέλετε πάμε παρέα. Αλλά από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αφορά το συγκεκριμένο θέμα…».
Να αναφέρω επίσης ότι το Δημοτικό Συμβούλιο εκδίδει συχνά ψηφίσματα για θέματα άσχετα με την Ελληνική πραγματικότητα και το Δήμο μας. Επαναλαμβάνω συνεπώς, ότι είναι προκλητικό να μην γίνεται συζήτηση για την Μακεδονία όταν ήδη είχε προγραμματισθεί συζήτηση για την Παλαιστίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου