Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΝΑΓΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΦΡΥΔΙ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΟΛΑΡΟ, ΕΠΕΙΔΗ, ΛΕΕΙ, ΤΡΑΚΑΡΕ ΜΕ ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ! ΕΚΘΕΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ: "ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ"!@

Τρομερές αποκαλύψεις από τον Βασίλη Χαλβατζούλη, πρώην επιστημονικό διευθυντή του Διαβαλκανικού, για τον Όσκαρ Γκαρθία!
Μεταξύ άλλων ο κύριος Χαλβατζούλης σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», ήταν σε θέση να βρίσκεται στον πάγκο, αν το ήθελε, αλλά και ότι όλες οι εξετάσεις του ήταν αρνητικές, ενώ...

σημείωσε και το γεγονός ότι έφυγε πριν το 12ωρο που το συνέστησαν χωρίς να πάρει εξιτήριο!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πήγα στο Διαβαλκανικό, ήμουν παρών, εκεί συνάντησα και τον γιατρό του Ολυμπιακού και τον διοικητή ασφαλείας που συνόδευαν τον Όσκαρ Γκαρθία.

Τον είδα μέσα στο ακτινολογικό εργαστήριο, έκανε τις εξετάσεις του, την ακτινογραφία, προσώπου, σπλαχνικού κρανίου, έκανε την αξονική και εισήχθη μέσα στο νοσοκομείο.

Οι εξετάσεις όλες και η ακτινογραφία σπλαχνικού κρανίου και η αξονική του ήταν εντελώς φυσιολογικές, αλλά επειδή ανέφερε ζάλη και συμπτώματα υποκειμενικά εγκεφαλικής διασείσεως, το νοσοκομείο ήταν υποχρεωμένο να κάνει εισαγωγή στον ασθενή προς παρακολούθηση.

Μίλησα με όλους τους γιατρούς και μου είπαν ότι εργαστηριακά όλες οι εξετάσεις ήταν αρνητικές. Δεν υπήρχε κάτι! Η εισαγωγή ήταν προληπτική! Πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο κύριος Γκαρθία έφυγε το πρωί χωρίς να περάσει το 12ωρο που του συνέστησαν.

Έφυγε κατά τις 8:30 το πρωί, υπέγραψε ο ίδιος είπε είμαι καλά και έφυγε… Χωρίς να πάρει εξιτήριο… Δεν πήρε κάτι στο χέρι. Είπε: υπογράφω και φεύγω γιατί είμαι καλά!»

Οι εξετάσεις του ήταν φυσιολογικές, το κατάλαβε αυτό, ενημερώθηκε ο γιατρός του ΟΣΦΠ. Όποιος εργαστηριακός έλεγχος έγινε μέσα στο Διαβαλκανικό ήταν καθαρός.

Για το αν ήταν σε θέση να βρίσκεται στον πάγκο ο Όσκαρ Γκαρθία: «Προσωπική μου άποψη είναι ναι. Όταν όμως ο ασθενής λέει ότι αισθάνεται ζάλη, είσαι υποχρεωμένος να τον κρατήσεις. Τα υποκειμενικά ενοχλήματα δεν μπορεί να τα εκτιμήσει ο γιατρός. Δεν υπήρχε κάποιο τραύμα που να ενοχλεί,που σημαίνει αν ήθελε, θα μπορούσε να το υπομείνει».
http://inpaok.com (ΤΊΤΛΟΣ: δικός μας)

2 σχόλια:

  1. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΙ ΚΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ !!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριμα που βγηκε το επισημο πορισμα και τωρα...τρεχουν να κρυφτουν οι μπουγατσουληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή