Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΡΟΜΑ ΕΠΑΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η...ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ!

Δείτε εικόνα από την οποία είχαν ησυχάσει για ένα διάστημα οι ένοικοι της πολυκατοικίας (επί της πλατείας Φανερωμένης), αλλά οι Ρομά-ναρκομανείς επαίτες επέστρεψαν και εγκαταστάθηκαν στην είσοδο της...

ίδιας πολυκατοικίας. Βρωμιά, δυσωδία (μπορεί να μην φταίνε οι άνθρωποι, αλλά σίγουρα δεν φταίνε οι επαγγελματίες και οι ένοικοι) κατακλύζουν το σημείο. Οι επαγγελματίες στο μεταξύ, της πλατείας Φανερωμένης έχουν υποστεί ζημία στον τζίρο τους εξαιτίας της μείωσης των θέσεων στάθμευσης. Κολωνάκια και κάγκελα έχουν μπει σε όλη την περιφέρεια της πλατείας και δεν υπάρχει τρόπος να προσεγγίσει μια επιχείρηση, οποιοσδήποτε οδηγός ή και άτομο με ειδικές ανάγκες. 
Δήμαρχε κάνε κάτι. Δεν είναι δυνατόν να μειώνονται οι θέσεις στάθμευσης και να καταδικάζονται σε αναδουλειά οι επιχειρήσεις. Δεν είναι δυνατόν σε μια πλατεία στην οποία επί Νικολάου είχε προβλεφθεί να γίνει υπόγειο γκαράζ να αναπλάθεται μειώνοντας τις θέσεις στάθμευσης! Σε μια περιοχή όπου υπάρχει το μετρό και οι θέσεις στάθμευσης πρέπει να αυξηθούν εσύ Δήμαρχε τις μειώνεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου