Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ": ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ! ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: "ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΣΟΥ'"!!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ (ΤΕΤΑΡΤΗ 21.00 EOELLAS.ORG)

Μη χάσετε τη ραδιοφωνική εκπομπή "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" την Τετάρτη 7 Μαρτίου στον eoellas.org. Η μεγάλη αποκάλυψη η οποία...

δείχνει ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί υπήρξαν θύματα απαγωγής από Τούρκους κομάντος οι οποίοι εισέβαλαν σε ελληνικό έδαφος. Το σχέδιο των Τούρκων επιτεύχθηκε μετά το αντίστοιχο που έγινε στα Ίμια και τον εμβολισμό του ελληνικού σκάφους του λιμενικού από το τουρκικό πλοίο. Τότε δεν
στέφθηκε με επιτυχία η απόπειρα των Τούρκων να ακινητοποιήσουν το ελληνικό σκάφος και να συλλάβουν τα 27 μέλη του πληρώματος. Προχθές όμως, το σχέδιο των Τούρκων είχε απόλυτη επιτυχία και τώρα τους οδηγούν με κατηγορίες για κατασκοπεία επιχειρώντας να τους ανταλλάξουν με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς οι οποίοι κατηγορούνται από τον Ερντογάν ως πραξικοπηματίες. 

Μείνετε συντονισμένοι εδώ eoellas.org. Γνωστός στρατηγός ε.α. ο οποίος ασχολείται με θέματα γεωστρατηγικής ο οποίος υπηρέτησε στην περιοχή του Έβρου και γνωρίζει άριστα το συγκεκριμένο μονοπάτι, εξηγεί πως είναι αδύνατον να φύγει κανείς από την πορεία του και να χαθεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου