Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ! ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

Περίπου 5000 άνθρωποι συμμετείχαν σε συγκέντρωση που...

πραγματοποιήθηκε απόψε στο κέντρο των Σκοπίων, με κύριο αίτημα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στην ονομασία της χώρας, όπως και την άμεση διακοπή των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του θέματος του ονόματος, που διεξάγονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, στη Ν.Υόρκη.

Τούρκοι έκαψαν ελληνική σημαία… για συμπαράσταση στους Σκοπιανούς εθνικιστές (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συγκέντρωση, την οποία οργάνωσαν ακραίες εθνικιστικές οργανώσεις και οργανώσεις της διασποράς της ΠΓΔΜ ξεκίνησε από τα γραφεία της ΕΕ στα Σκόπια και κατέληξε μπροστά από την Βουλή της ΠΓΔΜ.

Αρκετοί από τους διαδηλωτές έφεραν σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας, ενώ ορισμένοι από αυτούς έκαψαν και μία ελληνική σημαία. Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν και μητροπολίτες της σχισματικής ορθόδοξης εκλησίας της ΠΓΔΜ, οι οποίοι απευθύνθηκαν στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Στα χνάρια των Σκοπιανών εθνικιστών οι οποίοι έκαψαν ελληνική σημαία ζητώντας να μην αλλάξει η ονομασία της χώρας τους βάδισαν κάποιοι Τούρκοι. 

Στο hashtag "Μακεδονία" οι Τούρκοι χρήστες του Twitter ανέβασαν ένα βίντεο στο οποίο βάζουν φωτιά σε μια ελληνική σημαία.
REAL.GR (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου