Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΒΙΑΖΑΝ ΕΠΙ 12 ΩΡΕΣ ΜΙΑ 40ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ! ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΣΚΑΣ ΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ!

- Στην δημοσιότητα δίνει η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα...

στοιχεία των δύο ανδρών που έκαναν μαρτύριο την ζωή της 40χρονης στο Περιστέρι - Η υπόθεση έγινε ένα χρόνο πριν, αλλά ήρθε ξανά στην επιφάνεια της τελευταίες ημέρες μετά τις συλλήψεις - Οι δύο άνδρες είχαν μπει στο σπίτι όπου μένει μια 40χρονη γυναίκα με την μητέρα της - Η ληστεία μετατράπηκε σε κόλαση για την άτυχη γυναίκα με τους δύο κακοποιούς να την βιάζουν διαδοχικά επί 12 ώρες - Δείτε τις φωτογραφίες
Ένα έγκλημα που είχε γίνει πριν από έναν χρόνο. Έμενε χωρίς τιμωρία, αλλά όχι πια. Η σύλληψη των δύο δραστών αναβιώνει τη φρίκη που έζησαν δυο γυναίκες στο Περιστέρι, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Μια ηλικιωμένη γυναίκα και η κόρη της έζησαν τον απόλυτο τρόμο…

Αυτοί είναι οι δράστες της φρίκης στο Περιστέρι!
Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο υπηκόων Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας και του βιασμού κατά συναυτουργία, πράξεις που σημειώθηκαν την 11-3-2017 σε περιοχή της Αττικής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α. (επ) MECO ή SINA (ον) DONALD του RAIMOND ή IDAYET και της NAYETA ή INAJETE ή MIRANDA , γεννηθέντα την 26-7-1993 ή 12-12-1993 στην Αλβανία
Αυτοί βίαζαν επί 12 ώρες την 40χρονη στο Περιστέρι!

Β. (επ) KRASNIQI (ον) SOKOL ή LUAN του GJERGJI ή BRAHIM και της MIRELA ή HALIME , γεννηθέντα την 21-4-1994 ή 26-11-1990 στην Αλβανία

Αυτοί βίαζαν επί 12 ώρες την 40χρονη στο Περιστέρι!
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην αποτροπή διάπραξης άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις και στην αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319305, 210-5319306 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της «κόλασης» στο Περιστέρι
Ήταν Μάρτιος του 2017. Δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν με όπλα στα χέρια στην μικρή μονοκατοικία στο Περιστέρι. Πρόθεσή τους να ληστέψουν τις δυο γυναίκες, που διέμεναν στο σπίτι. Κι αυτό διότι είχαν πληροφορίες πως διαθέτουν μεγάλο χρηματικό ποσό. Και μάλιστα κρυμμένο μέσα στο σπίτι.

Οι δυο κακοποιοί μπήκαν στην μικρή μονοκατοικία στις 01:30 τα ξημερώματα. Αμέσως ξύπνησαν τις έντρομες γυναίκες και τις ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων τους.

Τις έδεσαν σε δυο καρέκλες και άρχισαν να χτυπούν μάνα και κόρη με τις γροθιές τους στο πρόσωπο. Απαιτούσαν να τους αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Λίγη ώρα μετα ξεκίνησε ο εφιάλτης. Αρχικά ο 25χρονος συλληφθείς ξεκίνησε να βιάζει την 40χρονη. Η οποία μάλιστα δεν είχε κατ’ επιλογήν καμιά σεξουαλική εμπειρία στην ζωή της. Κατά συνέπεια ο τρόμος και το βασανιστήριο που έζησε στα χέρια των βιαστών της ήταν απερίγραπτος.

Ανατριχίλα και αποτροπιασμός
Από τις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 13:00 το μεσημέρι τις ίδιας ημέρας, το μαρτύριο συνεχίζονταν. Οι δυο Αλβανοί έτρωγαν και έπιναν μέσα στην μονοκατοικία και βίαζαν διαδοχικά την άτυχη γυναίκα, φύσιν και παρά φύσιν. Κι αυτό καθ’ όλη την διάρκεια τις παραμονής τους στην μονοκατοικία…

Το μαρτύριο για τις δυο γυναίκες μάνα και κόρη, έλαβε τέλος το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Ο θείος της 40χρονης ανησύχησε για την απουσία τους. Έτσι, πήγε στο σπίτι και άρχισε να χτυπά τα κουδούνια. Τότε οι αδίστακτοι κακοποιοί βγήκαν από την μικρή μονοκατοικία. Τον ξυλοκόπησαν στο πρόσωπο και διέφυγαν. Είχαν προλάβει, ωστόσο, να αρπάξουν 1.800 ευρώ, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας, από τις δυο γυναίκες.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ξεκίνησαν έντονες έρευνες προκειμένου να βρεθούν στα ίχνη των δυο δραστών. Αυτό συνέβη μετά από έναν χρόνο προσπαθειών. Τότε δηλαδή που κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν το ένα από τα δύο ανθρωπόμορφα τέρατα και να τον οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη με κατηγορίες βαρύτατου κακουργηματικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου