Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ": "Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ..."!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δυστυχώς γίναμε μάρτυρες θλιβερών επεισοδίων ακόμη μια φορά. Ο κ. Τσίπρας και ο συνέταιρος του  Στρατάρχης  Καμμένος στις προεκλογικές...

εκστρατείες τους διατυμπάνιζαν και διαβεβαίωναν τους Έλληνες ότι "κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη". Τρία χρόνια μετά απο την ημέρα που ανέλαβαν το τιμόνι της χώρας ζούμε καθημερινά πλειστηριασμούς ακίνητης περιουσίας Συνελλήνων μας. Άνθρώπων που κυριολεκτικά τους πετάνε στο δρόμο σαν σκουπίδια και τους υποχρεώνουν να γίνουν πρόσφυγες μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Οι βαρύγδουπες δηλώσεις- υποσχέσεις έφυγαν και πήραν τη θέση τους οι ανάλγητες τακτικές και η  άκρα φασιστική αριστεροδεξιά  εξοντώνει  τους Έλληνες κλέβοντας τους ακόμη και τα σπίτια τους. Αφού πρώτα μας καταδίκασαν σε πλήρη οικονομική εξαθλίωση συνεχίζοντας να "σκίζουν" τα μνημόνια με τις υπογραφές τους μας καταδίκασαν στο καθεστώς της ανεργείας τελειώνουν το μοχθηρό και ανθελληνικό έργο τους με την υφαρπαγή της περιουσίας μας. Ο Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ  και τα στελέχη του βρίσκονται δίπλα σε όλους τους διωχθέντες Έλληνες απο την κυβέρνηση -βρυκόλακα όχι μόνο με δηλώσεις αλλά και έμπρακτα. Ξανά πάλι στους δρόμους όλοι! Άλλωστε το δικό μας παρελθόν και παρόν είναι ο δρόμος  και η φωνή μας η δυναμή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου