Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ! ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΤ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ! ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ! ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ...

Σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας είναι οι αστυνομικές αρχές 
της Ξάνθης και της Κομοτηνής καθώς τις τελευταίες 6-7 ημέρες...

αστυνομικοί ένστολοι ή ακόμη και με πολιτικά φυλάνε σε εικοσιτετράωρη βάση πάνω από 15 πιθανούς στόχους μειονοτικού ενδιαφέροντος σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

Διακριτική παρακολούθηση- προστασία απολαμβάνουν επίσης και οι «θρησκευτικοί εκπρόσωποι» των δύο πόλεων αλλά και τα μεγάλα Τζαμιά και άλλοι μειονοτικοί χώροι ενδιαφέροντος.

Οι ενέργειες αυτές γίνονται με σκοπό την αποφυγή επεισοδίου με τυχόν «θερμοκέφαλος» αλλά και για να αποκλειστεί και οποιαδήποτε προβοκάτσια από την πλευρά των γειτόνων μας που θα οδηγούσε σε νέο «θερμό επεισόδιο».

Στην επιχείρηση αυτή συμμετέχει όλο το σώμα της αστυνομίας με 24ωρες περιπολίες και για τον λόγω αυτό έχουν ανακληθεί και όλες οι άδεις ακόμα και οι προγραμματισμένες για το ΠΑΣΧΑ.

Πάντως πριν λίγα 24ωρα η προβοκάτσια έλαβε χώρα. 

Και ομιλούμε για προβοκάτσια διότι κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει την ευθύνη. 

Μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη πέταξε λίγο μετά μεσάνυχτα της Παρασκευής ομάδα αγνώστων.

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές και σε τρία αυτοκίνητα στην περιοχή της οδού Αγίου Δημητρίου και Δημητρίου Γούναρη κοντά στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα έσπευσαν στο σημείο, και οι εστίες φωτιάς αντιμετωπίστηκαν άμεσα.

1 σχόλιο:

  1. Απίστευτη Πληροφορία!
    Τούρκοι δημοσιογράφοι βρίσκονται αυτήν την ώρα στα Εξάρχεια και καλύπτουν την συγκέντρωση του κινήματος «Δεν πληρώνω» κατά των πλειστηριασμών!
    Ο Ερντογάν ετοιμάζει την κοινή του γνώμη!
    Στους Έλληνες παίρνει η κυβέρνηση τα σπίτια τους! Είναι αδύναμοι και πολύ εύκολος στόχος. Αυτή είναι η εικόνα που θέλει να περάσει ο σουλτάνος στους συμπολίτες του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή