Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ! ΤΟΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ.

Εντυπωσίασε ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος με τον πανηγυρικό λόγο που εκφώνησε σήμερα στην Παναγία Φανερωμένη Χολαργού, με την ευκαιρία της εορτής για την 25η Μαρτίου 1821. 
Τον αναδημοσιεύουμε: 
Νιώθω μεγάλη συγκίνηση για την Τιμή που μου έγινε να εκφωνήσω το Πανηγυρικό αυτής της Ιστορικής αυτής ημέρας.
Έχω Διασχίσει όλες της Θάλασσες της Γης μέχρι της Εσχατιές της.
Είμαι Α΄ Μηχανικός και έχω παραλάβει και ταξιδέψει με την Ελληνική...

Σημαία τα Μεγαλύτερα Δεξαμενόπλοια της Παγκόσμιας Ελληνικής Ναυτιλίας ΕΛΛΑΣ ΦΩΣ και KING ALEXANDER.
Εμείς οι Έλληνες Ναυτίλοι έχουμε μέσα μας καλά φυλαγμένες τις Ιερές Παραδόσεις του Γένους μας.
Έχουν περάσει 198 χρόνια από την ημέρα εκείνη που ο Παλαιών Πατρών Γερμανός Ύψωσε το Λάβαρο της Επανάστασης στο Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας στα Καλάβρυτα και δεκάδες χιλιάδες Έλληνες Μαχητές της Ελευθερίας σε όλη την Επικράτεια Ορκίστηκαν ότι θα μοιραστούν την Δόξα και τον Θάνατο.
Ορκίστηκαν ότι θα πεθάνουν για την Πίστη του Χριστού την Αγία και την Ελευθερία της Πατρίδος.
Η Πατρίδα μας Σήμερα αποτελεί Σκιά ενός Ένδοξου Παρελθόντος με τους περισσότερους Νεοέλληνες να παρακολουθούν αδιάφοροι τις Αγέλες των Λύκων να κατασπαράζουν τον Τόπο μας.
Μεγάλη μέρα η σημερινή.
Είναι η Γιορτή της Ελληνορθόδοξης Πίστης και Παράδοσης. Είναι η Γιορτή της Ελευθερίας για όλους εμάς που στις φλέβες μας κυλάει το Αίμα των Μαρτύρων , των Ηρώων και των Αθάνατων του Γένους των Ελλήνων.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα μικρή σε έκταση , αλλά απέραντη στον χρόνο με αμέτρητους Αγώνες για Ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία.
Σήμερα τιμούμε την Έναρξη της Επανάστασης του 1821 που αποτελεί το μεγαλύτερο Ιστορικό Γεγονός της Νεότερης Ιστορίας μας αφού με αυτήν το Έθνος μας πήρε Σάρκα και Οστά μετά από Αιώνες Βάρβαρης Τουρκικής  Σκλαβιάς και Φυλακής.
Σήμερα εορτάζουμε και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.
Την Άνοιξη και την Ανάσταση.
Την χαρμόσυνη είδηση που έφερε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ στην Παναγία ότι θα ενσαρκωθεί ο Υιός του Ανθρώπου.
Σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και μέχρι την Άκρη της Γης , οι Έλληνες Υψώνουν Γαλανόλευκες Σημαίες και οι Ελληνορθόδοξες  Εκκλησίες χτυπούν χαρμόσυνα τις καμπάνες καλώντας όλους μας στα Δύσκολα χρόνια που θα έρθουν, να παραδώσουμε στην Νέα Γενιά τις Ιερές Παρακαταθήκες του Γένους μας.
Γενιά που θα Ξεχάσει τους Αγώνες και τις Θυσίες του Ελληνικού Λαού για Εθνική Ανεξαρτησία και Ελευθερία θα είναι και η Τελευταία.
Κάποτε, στο ταπεινό του χωριού μας σχολειό, όπου τα κεραμίδια του έσταζαν υγρασία και από τα σπασμένα τζάμια του έμπαιναν απρόκλητες οι νιφάδες του χιονιού, ακούγαμε σαν σε Θεία Μυσταγωγία από το Στόμα του Δασκάλου τα κατορθώματα των Κλεφτών του '21 και μας θέρμαιναν την καρδιά.
Και όταν το βράδυ δίπλα στο παραγώγι ο παππούς διηγόταν ιστορίες που ο ίδιος λίγο πολύ είχε βιώσει, καταγράφαμε με ανεξίτηλα γράμματα μέσ στην ψυχή μας την Ιστορική Πραγματικότητα. 
Ήταν το ολοζώντανο δέντρο της ιστορίας μας που επάνω κρατιότανε η ψυχή του Λαού, στεφανωμένη με ολόλαμπρα Άστρα  της Λευτεριάς και του Αγώνα.
Η πτώση της Ένδοξης και χιλιόχρονης Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας το 1453 μ.χ θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας εκ των χειρότερων περιόδων που θα ζήσει η χώρα μας μέσα στην ιστορία.
Αμέτρητες σφαγές, δολοφονίες, πορείες θανάτου, ολοκαυτώματα, εξισλαμισμοί, και αρπαγή εκατοντάδων χιλιάδων μικρών παιδιών θα βυθίσουν την χώρα μας σε Σκοτάδια που όμοια δεν είχε γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα.
Μια Ελλάδα χάθηκε.
Περίπου 12 εκατ. Έλληνες αφανίστηκαν από το άσβεστο μίσος των Οθωμανών εναντίον των Ελλήνων.
400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗΣ.
Ο Ήλιος Εσκοτείδιασε και το Φεγγάρι Εχάθη........
Ο Φόβος είχε φωλιάσει στις Ψυχές των Σκλαβωμένων Ελλήνων.
Γιατί τα Έσκιαζε η Φοβέρα και τα πλάκωνε η Σκλαβιά.
Εκείνους τους Δύσκολους και Χαλεπούς Καιρούς, η εκκλησία κράτησε όρθια την Εθνική Συνείδηση, αγκάλιασε τα Ελληνόπουλα με τα κρυφά σχολειά και τους Δίδαξε τα Ελληνικά Γράμματα και την Ιστορία της Ελλάδας.
Τα κρυφά σχολειά δεν είναι ένας Μύθος όπως λένε οι Ριψάσπιδες.
Τα κρυφά σχολειά ήταν η καρδιά του Σκλαβωμένου Γένους, όπου μέσα από αυτά Ανδρώθηκαν και Γαλουχήθηκαν στις Ιερές Παραδόσεις των Προγόνων μας τα πρώτα Ένοπλα Επαναστατικά Κινήματα των Ελλήνων.
Εκείνα τα χρόνια της Σκλαβιάς, του Αγώνα και της Τιμής οι Έλληνες από το υστέρημα τους αγόραζαν μπαρουτόβολα, σπαθιά, κανόνια και εμπορικά πολεμικά καράβια.
Και όταν δεν είχαν άλλα χρήματα έβαζαν τα κορμιά τους και έφτιαχναν Κάστρα Απόρθητα όπου επάνω Κυμάτιζαν Υπερήφανα Γαλανόλευκες Σημαίες, Σταυραετοί, Δικέφαλοι Αετοί.
Έγιναν μάχες φοβερές με το καριοφίλι να αντηχεί σε κάμπους και Βουνά μαζί με το κλέφτικο τραγούδι.
Στο Αρχιπέλαγος οι Έλληνες Θαλασσόλυκοι με τα πυρπολικά και τα Εμπορικά Πολεμικά καράβια καίνε αμέτρητες φορές την Τουρκική Αρμάδα.
Υπάρχουν στιγμές μέσα στο Διάβα του χρόνου, στιγμές μέσα στο Διάβα της Ιστορίας που κάνουν εμάς τους απλούς ανθρώπους να υποκλινόμαστε στο Μεγαλείο της Αδούλωτης Ελληνικής Ψυχής.
Οι Ψυχές των Μυθικών Ηρώων από την Εποχή του Ομήρου, της Σπάρτης, της Αθήνας και των Βυζαντινών Σταυραετών του Τελευταίου Άρχοντα των Ελλήνων Κωνσταντίνου Παλαιολόγου φωλιάζουν δίπλα στις Ψυχές των Επαναστατημένων Ελλήνων του 1821.
Η Συμβολή των Κλεφτών Αρματολών Καπεταναίων στην επιβίωση του Γένους Υπήρξε Θεμελιώδης.
Ο Γέρος του Μωριά Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης , ο Παπαφλέσσας, ο Νικηταράς, ο Οδυσσέας  Ανδρούτσος, ο Κίτσος Τζαβέλας, ο Αθανάσιος Διάκος, ο Γέροντας Δυοβουνιώτης , ο Καλόγερος Σαμουήλ, Ο Αλέξανδρος και Δημήτριος Υψηλάντης, οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι του Μεσολογγίου και οι Θαλασσόλυκοι του Αιγαίου μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους Αγωνιστές της Ελευθερίας Διατήρησαν Υψωμένα τα Ιερά Λάβαρα του Αγώνα και έστησαν Νέες Θερμοπύλες επιλέγοντας συχνά να γίνουν Ολοκαυτώματα παρά να Προσκυνήσουν.
Οι Αγωνιστές του 21 μας παρέδωσαν ένα Συμβόλαιο Ελευθερίας γραμμένο με το Αίμα τους.
Το Πνεύμα του 21 παραμένει Ζωντανό όσο υπάρχουν ακόμη Ζωντανοί Έλληνες και αποτελεί την Μοναδική Ελπίδα για να κρατηθεί αυτός ο τόπος Όρθιος και να μην Υποκύψει σε Ξένα Σκοτεινά Συμφέροντα .
Για αυτό η Νέα Γενιά θα πρέπει να φυλάξει καλά μέσα στην καρδιά της την Ιερή αυτή Παρακαταθήκη.
Τοις Κείνων Ρήμασι Πειθόμενοι .
Τιμή και Δόξα στην Αδούλωτη Ελληνική Ψυχή.
Τιμή και Δόξα στους Αθάνατους Νεκρούς του 1821.
Και τέλος ....................
Αιώνια Τιμή και Δόξα σε Όλους αυτούς , τους Αφανείς Ήρωες που Δεν Κατέγραψε η Ιστορία και Έδωσαν τα Πάντα για την Πίστη του Χριστού την Αγία και την Ελευθερία της Πατρίδος .
ΑΘΑΝΑΤΟΙ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΥΣ  ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ.
ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΣΑΜΟΥΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.

Ο πανηγυρικός συντάχθηκε και εκφωνήθηκε από τον 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΚΑΔΑΣ 
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.
ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ.

9 σχόλια:

  1. Λύσσαξαν τα τσακάλια και ουρλιάζουνε οι Λύκοι του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ . Τους ενόχλησε η ομιλία μου μπροστά σε 700 περίπου Έλληνες Πατριώτες στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης . Ίσως ήθελαν να πω ότι τα 400 χρόνια Σκλαβιάς και Φυλακής από τους Οθωμανούς ήταν χρόνια φιλίας και συνωστισμού . Αυτοί που δεν πατάνε ποτέ το πόδι τους σε εκκλησία , δεν γνωρίζουν το χρώμα της Σημαίας και στηρίζουν την σημερινή ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ .
    Ο Πατέρας μου το 1941 ΠΟΛΈΜΗΣΕ στα ΕΝΔΟΞΑ ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ εκεί που κάναμε ΛΙΠΑΣΜΑ τους Γερμανούς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑΖΙ φίλους του ΧΑΣΑΠΗ ΣΤΑΛΙΝ .
    Θέλουν να κάνουν τον Δήμο Παπάγου Χολαργό σαν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν θα τους περάσει .
    Η ΧAROULA ενοχλήθηκε από την ομιλία μου και ΈΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ στους ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ .
    Σε τούτα εδώ τα χώματα δεν χωράει ούτε κόκκινος ούτε μαύρος φασισμός .
    Όταν αρπάζεις σπίτια φτωχών ανθρώπων και τα δίνεις στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ Τοκογλύφους δεν υπάρχει Ελευθερία , ούτε Δημοκρατία .
    Ούτε ανθρώπινα Δικαιώματα υπάρχουν .
    Είναι αστείο οι κομμουνιστές να μιλάνε για Αξιοπρέπεια στην Ζωή την ώρα που η Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια έχει κουρελιαστεί αμέτρητες φορές από τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ .
    Εδώ αποκάλεσαν και αποκαλούν τον Κολοκοτρώνη Φασίστα και Δολοφόνο οι Ριψασπιδες . Και λένε ότι οι Τούρκοι είναι Φίλοι τους .........
    Στην Τριπολιτσιά τα Όνειρα πήραν Εκδίκηση για τα 400 Χρόνια Σκλαβιάς και Φυλακής .
    ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΩΝ .
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Παναγιώτη, μην δίνεις δεκάρα για τον συρφετό των ολετήρων της πατρίδος. Γνωρίζουμε και ποιοι είναι και τι κομίζουν...!

    Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...
    ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ!!!
    [Θ.Κολοκοτρώνης]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι Δειλία και Ανανδρία να λες ότι στην πόλη μας ακροδεξιοί , φασίστες και Ναζί κάνουν ομιλίες στις εκκλησίες . Θα πρέπει να ντρέπεσαι με αυτά τα ψέματα που γράφεις .
    Άχρηστος ήσουν Άχρηστος θα είσαι για ΠΑΝΤΑ .
    Εμείς οι Έλληνες στην συντριπτική πλειοψηφία Μισούμε τον ΦΑΣΙΣΜΟ ΝΑΖΙΣΜΟ και δεν ξεχνούμε το Ολοκαύτωμα της κατοχής .
    ΜΙΣΟΥΜΕ και τα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ τους κομμουνιστές που αιματοκύλησαν τον κόσμο όλο .
    Εσύ μισείς κάθε ιερή ΠΑΡΑΔΟΣΗ και έχεις λυσσάξει γιατί οι Εκκλησίες τα δύο τελευταία χρόνια είναι ασφυκτικά γεμάτες μέσα έξω από χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι φτύνουν αίμα από τα ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ της ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ .
    Δεν έχεις πατήσει ποτέ το πόδι σου σε εκκλησία .
    Δεν έχεις τιμήσει ούτε μία εκδήλωση για τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ από τις εκατοντάδες που έχουν γίνει στον Δήμο μας από την εποχή του Σκούρτη .
    Δεν έχεις ανοίξει ούτε μια φορά το στόμα σου , σαν να έχεις πιεί το αμίλητο νερό την ώρα που οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΣΥΡΙΖΑ αρπάζουν χιλιάδες σπίτια και καταθέσεις 500 Ευρώ από φτωχούς ανθρώπους .
    15.000 έχουν Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει / Δολοφονηθεί από το σιχαμερό κομμουνιστικό καθεστώς της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ αριστεράς και σκύβεις το κεφάλι ανίκανος και φοβισμένος να ψελλίσεις μία λέξη .
    Μας κοροϊδεύεις και χλευάζεις εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και νέα παιδιά που δουλεύουν χωρίς ασφάλεια και για 360 Ευρώ 10 και 12 ώρες την ημέρα όταν μιλάς για Ανθρώπινα Δικαιώματα .
    Που την είδες την Αξιοπρέπεια με τους κομμουνιστές κυβέρνηση και εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους να λοιμοκτονούν με ελεεινές συντάξεις ΠΕΙΝΑΣ 300 και 500 Ευρώ .
    Μεγαλύτεροι ΝΑΖΙ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ από εσάς του κομμουνιστές και Θαυμαστές του Σχιζοφρενή Στάλιν δεν υπάρχουν .
    Αυτό λένε οι περισσότεροι Έλληνες .
    Η εκκλησία σε αυτές τις κρίσιμες για το Έθνος στιγμές είναι ο Φάρος μέσα στην Νύχτα και την Καταχνιά της κομμουνιστικής Κτηνωδίας .
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ .
    Την 28 Οκτωβρίου 2018 πρώτα ο Θεός θα είμαι ΞΑΝΑ ομιλητής και εκεί θα μιλήσω για τα ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ και την Μεγαλειώδες Νίκη του Εθνικού Ελληνικού Στρατού εναντίον των ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ του Χίτλερ .
    Στα ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ το 1941 Έλληνες Στρατιώτες έκαναν ΛΙΠΑΣΜΑ 20.000 Επίλεκτους Γερμανούς Γκεσταπίτες του ΧΑΣΑΠΗ Χίτλερ .
    Αυτή την Εκπληκτική Νίκη του Ελληνικού Στρατού εναντίον των Δυνάμεων του Σκότους οι κομμουνιστές ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ την κρύβουν για να μην προκαλέσουν τον ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ .
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΟΔΩΙΑ .
    ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥΡΚΟΦΥΛΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο πρώτο άρθρο που θα γράψεις στον Βραχιολίδη θα σου απαντήσω Δημόσια σαν ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΜΕ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ σε όλα τα Πλάτη και Μήκη της Γης .
    Από πότε η Τιμή στις Ιερές Παραδόσεις του Γένους μας και ο Σεβασμός στα Ολοκαυτώματα των Ελλήνων είναι πράξεις Ναζισμού και Φασισμού ;
    Γιατί θα πρέπει να ξεχάσουμε την Ιστορία μας ;
    Σε ενόχλησε επειδή Βρέθηκε κάποιος και μίλησε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σε δεκάδες μαθητές ότι Δεν πρέπει να ξεχάσουν τις Ιερές Παρακαταθήκες του Γένους μας .
    Γενιά Που θα Ξεχάσει Θα Είναι και η Τελευταία .
    Χρέος μας είναι να πάρουμε πίσω τα σχολεία μας από την κομμουνιστική ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ .
    Δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ στην Ζωή μου ότι εχθές στην ομιλία μου στον Ιερό Ναό Φανερωμένης είδα Δακρυσμένα Ελληνόπουλα .
    Φοβούνται και Τρέμουν οι Κατσαπλιάδες τις Ιστορικές Αναμνήσεις που θα Ξεσηκώσουν την Νέα Γενιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ευχαριστώ Φίλε ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ για τα καλά σου λόγια .
    Ο Λόγος σου ΠΑΝΤΑ Πατριωτικός με Θάρρος και Ψυχή στους Σκοτεινούς Καιρούς που Ζούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακούω πολλά.
    Μαθαίνω από φίλους και γνωστούς συμπατριώτες, πως "κάποιοι προοδευτικοί" έχουν επιδοθεί σε συγχρονισμένες λεκτικές επιθέσεις, εναντίον του φίλου Πατριώτη Παναγιώτη, με αφορμή τον πατριωτικό λόγο που εκφώνησε στον Ι.Ν.Παναγίας Φανερωμένης, ανήμερα της Εθνικής Εορτής του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ και της Επετείου του Εθνικού Ξεσηκωμού του Γένους εναντίον των Οθωμανών κατακτητών!!!
    Δεν γνωρίζω συναγωνιστή Παναγιώτη τι ακριβώς τους ενόχλησε και "αφρίζουν" από λύσσα...
    Οι έννοιες που χρησιμοποίησες;;;
    Ότι είχες το θάρρος να μιλήσεις για την Πατρίδα και τα Ιερά και Όσια του Γένους των Ελλήνων;;;
    Ότι τους τα είπες κατάμουτρα, χωρίς να ορρωδήσεις προ ουδενός;;;
    Μήπως τους "ενοχλεί" που ακόμα υπάρχουν Πατριώτες που αγαπούν αυτόν το τόπο;;;
    Ή μήπως και όλα αυτά μαζί...;
    Ό,τι και αν τους προκάλεσε το λυσσαλέο μένος εναντίον σου, πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους πως ο φασισμός τους και η αριστερή τρομοκρατία δεν περνάει πια!!!
    Η αριστερά ψόφησε για την Ελλάδα...!Από την στιγμή που "βγήκατε" για να "κυβερνήσετε(;)τον λαό", καταρρίφθηκε και ο μύθος που πλάσατε για τις ιδεοληψίες σας και τα περί..."ηθικού πλεονεκτήματος".
    Οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ξαναγυρνούν στα Πάτρια Ήθη.
    ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    'Όλα αυτά τα ΙΕΡΑ Ιδεώδη που κράτησαν ζωντανό το ΕΘΝΟΣ και το Γένος των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    Αυτά που εσείς οι ψευδοθολοκουλτουριάρηδες της "προόδου" πολεμήσατε λυσσαλέα για δεκαετίες, κατ'εντολή της διεθνούς αριστερής νομενκλατούρας και της νεομαρξιστικής ελίτ της Ν.Τ.Π
    επιστρέφουν για να σας ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ!!!

    Κάντε πάρτυ για τους ομοφυλόφιλους,
    νομιμοποιήστε το χασίσι,
    φέρτε κι'άλλους λαθρομουσουλμάνους να εποικήσουν την Πατρίδα,
    αυξήστε την εγκληματικότητα και διασαλεύστε την δημόσια τάξη και την κοινωνική ειρήνη με τους αναρχομπαχαλάκηδες...
    Προσκυνήστε την ``Πολιτική Ορθότητα΄΄ και υπακούστε τυφλά στα κελεύσματα της ``Σχολής της Φρανκφούρτης΄΄!!!

    Οτιδήποτε και αν κάνετε όμως...
    Τέρμα όλα αυτά. Οι κοινωνία έχει αντιληφθεί τον ύπουλο και ανθελληνικό ρόλο σας!
    Οι "μάσκες έπεσαν..."
    Και αν δεν το έχετε διαπιστώσει έως τώρα ότι ο κόσμος σας γυρνάει την πλάτη και σας αποστρέφεται για αυτά που εσείς οι αριστεροί φασίστες "κομίσατε" στη Πατρίδα...θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι μεγάλη Τιμή να πεις δύο λόγια για την Πατρίδα ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες . Εχθές στον Ιερό Ναό Φανερωμένης δεκάδες νέα παιδιά Ελληνόπουλα άκουσαν με μεγάλη προσοχή μια Πατριωτική ομιλία που άγγιξε την καρδιά τους .
    Γιαυτό σκύλιασαν οι θολοκουλτουριάρηδες του Φασιστικού συρφετού ΣΥΡΙΖΑ και των απροσάρμοστων της αριστεράς .
    Είναι ευχάριστο να βλέπεις ξανά τις εκκλησίες γεμάτες από κόσμο που να διψάνε να ακούσουν Πατριωτικό Λόγο .
    Εκατοντάδες άτομα μετά την ομιλία μου με αγκάλιασαν συγκινημένοι .
    Τα μαύρα κοράκια της αριστεράς με αφρούς στο στόμα ψέλλιζαν ....... φασίστες φασίστες ........
    Το μαύρο της ψυχής τους δεν Υπάρχει στον Ουράνιο θόλο των ανθρώπινων αξιών .
    ΟΡΕ ΓΚΙΑΟΎΡΗΔΕΣ του Συριζα είναι Ντροπή μια ζωή να γλείφεται κατουρημένες ποδιές των Ισχυρών της Γης και να κάνετε τους αντιρατσιστές με γεμάτες ζεστό χρήμα τις τσέπες σας από τις κερδοφόρες ΜΚΟ .
    Εκτός από την γύμνια σας και την και την φασιστική λογοτεχνία του δρόμου δεν έχετε τίποτε άλλο να παρουσιάσετε .
    Αποκαλείται φασίστα και Ναζί όποιον δεν συμφωνεί με την Διεστραμμένη ιδεολογία σας .
    Είστε οι αρουραίοι των Υπονόμων . Τα σκουπίδια της Ελλάδας χωρίς Αξίες και Ιδανικά . Έχετε κάνει τα σχολεία μας σαν τα μούτρα σας .
    Μέχρι και τον Μίκη Θεοδωράκη αποκαλέσατε Φασίστα .
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ .
    Είστε ο Μεγαλύτερος Εφιάλτης της Πατρίδος μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και συμπληρώνω...
    Είναι μεγάλη τιμή να είσαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ για την Πατρίδα σου και, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

    Και όνειδος να είσαι προδότης και Εφιάλτης για την ίδια την Πατρίδα που σε ανάθρεψε για να την Υπηρετήσεις με Εντιμότητα και κάποιοι..."αριστερομπερδεμένοι" να την μαχαιρώνουν ύπουλα και πισώπλατα!!!
    Είναι σαν να σκοτώνεις την ίδια σου την βιολογική Μάνα...
    Φίδια που σέρνονται στην σκιά, διότι δεν αντέχουν το ΦΩΣ!!!
    Καταδικασμένοι να είναι ΟΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ, οι ολετήρες της ίδιας τους της Πάτριας Γης...
    Όσο θα κυλά ο Χρόνος θα πληθαίνουν οι Πατριωτικές Φωνές.
    Οι φωνές θα γίνουν αγανάκτηση.
    Η αγανάκτηση θα γίνει "ορμητικός χείμαρρος", έως ότου σας πνίξει...

    Και η Ιστορία θα σας καταγράψει ως τους ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!

    ``Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους΄΄
    [Θ.Κολοκοτρώνης]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Αγωνιστές του 21 ορκίστηκαν ότι θα πεθάνουν για την Πίστη του Χριστού την Αγία και την Ελευθερία της Πατρίδος ......... και τα Σκουπίδια του Παραπετάσματος οργίστηκαν και έσκουζαν σαν θλιμμένες γκέισες .
    Η Πατρίδα μας Σήμερα αποτελεί Σκιά ενός ενός Ένδοξου Παρελθόντος με τις Αγέλες των Λύκων να κατασπαράζουν τον τόπο μας ......... Και η Κραυγή των Λύκων συγκλόνισε μέσα στην Νύχτα τις Ψυχές των ανθρώπων .
    Σήμερα εορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου ......... Άθεοι , κομμουνιστές και μίζεροι έσκιζαν τα ιμάτια τους .
    Σήμερα Τιμούμε την Επανάσταση του 1821 ............ και οι Αρουραίοι των Υπονόμων λύσσαξαν και έξαλλοι ούρλιαζαν φασίστες φασίστες .
    Γενιά που θα ξεχάσει τους Αγώνες και τις Θυσίες του Ελληνικού Λαού για Ανεξαρτησία και Ελευθερία θα είναι η Τελευταία ....... Μπήκαν στην πόλη οι ΟΧΘΡΟΙ κομμουνιστές Σαρακηνοί και ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ συριζαίοι να κάψουν και να γκρεμίσουν τα Ιερά Μνημεία του Γένους μας .
    Τα κρυφά σχολειά δεν είναι ένας Μύθος όπως λένε οι αριστεροί Ριψάσπιδες ....... Φίδια τρωκτικά ανθέλληνες και Μιάσματα κάθε είδους δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ακούγονται τέτοια λόγια μπροστά σε 700 Έλληνες προσκυνητές .
    Οι Αγωνιστές του 21 μας παρέδωσαν ένα Συμβόλαιο Ελευθερίας γραμμένο με το Αίμα τους ............
    Και το Σκοτάδι , η Καταχνιά έκρυψαν τον Ήλιο πάνω από την πόλη μας ....... Μαύρα κοράκια με Νύχια Γαμψά χίμηξαν πάνω μας να μας κατασπαράξουν .
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ προσκυνημένοι κομμουνιστές Ριψάσπιδες με Μίσος για την Πατρίδα και τις Ιερές Παραδόσεις χλευάζουν την Θυσία των Πατεράδων μας για Λευτεριά .
    ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΕΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .
    ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή