Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

88ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΚΑΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ! ΕΛΛΑΣ 2018!

Ένας 88χρονος άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν από τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι του, και επιχείρησαν να αρπάξουν όσα...

χρήματα είχε και ενδεχομένως να τον σκοτώσουν! Όπως προβλέπει ο νόμος, ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγείται στο εδώλιο για να τιμωρηθεί! Αυτή είναι η Ελλάς και η Δικαιοσύνη στη χώρα μας εν έτει 2018! Δηλαδή ο άνθρωπος αυτός θα έπρεπε να κάτσει να τον σπάσουν στο ξύλο ή να τον σκοτώσουν και να του πάρουν το βιος. Και μετά να έρθει το ίδιο το κράτοςε που δεν του παρέχει καμία προσασία να του ζητήσει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και αν δεν τον πλήρωνε, αφού θα του είχαν κλάεψει οι λήστές το βιος, τότε πάλι θα πήγαινε φυλακή ή θα του έπαιρνε το κράτος το σπίτι! 

Για την ιστορία σημειώνεται ότι οι δύο δράστες ένας 28χρονος Αλβανικής καταγωγής και ένας 18χρονος ημεδαπός, συνελήφθησαν, καθώς μετέβησαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.


1 σχόλιο:

  1. Τελικα το δικαστηριο τον αθωωσε με περιοριστικο ορο να μην φυγει απ'την χωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή