Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ! ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Πηγαίνετε στην κάτω-κάτω φωτογραφία (στα περισσότερα) και θα...

καταλάβετε. Η κυρία Καφαντάρη, παρευρέθη στον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού κατά τη Θεία Λειτουργία για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τη Δοξολογία για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας, όπως επίσης στην παρέλαση, όπου παρακολούθησε την επιμνημόσυνη δέηση και τους πεσόντες ήρωες της Ελλάδος, ενώ κατέθεσε και στεφάνι για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ. 
Θα νόμιζε κανείς ότι η κ. Καφαντάρη διαψεύδει τον Ν. Φίλη που θέλει πεισμώνως να καταστήσει την Ελλάδα ουδετερόθρησκο κράτος! Δείτε λοιπόν πιο κάτω, την κυρία Καφαντάρη, ενώ όλοι κάνουν τον σταυρό τους (ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του ΔΣ Θανάσης Βαλυράκης, η βουλευτής της ΝΔ Μισέλ Ασημακοπούλου), η κ. Καφαντάρη κοιτάει το πάτωμα! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους και καλή λευτεριά στην σκλαβωμένη Πατρίδα μας!

1 σχόλιο:

  1. Δυσκαμψία;;; Ίσως.
    Μπορεί να έπεσε και κανένα ευρώ και να έψαχνε
    να το..."μαζέψει";;; Ίσως.
    Εγώ πάντως πιστεύω ότι κοίταγε την "ανάπτυξη" που έρχεται από...κάτω.
    Ή μήπως δεν έρχεται και, αδίκως περιμένει...;

    Στις προσεχείς εκλογές όμως, θα δει σίγουρα τι τους περιμένει και
    ...τι τους επιφυλάσσει ο Λαός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή