Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ "ΒΑΖΕΙ" ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

Μπορεί να είναι χιουμοριστικό το παραπάνω γράφημα και να είναι χιουμοριστικός ο τίτλος, ωστόσο, μέσα από το χιούμορ του Έλληνα αναδεικνύονται και μεγάλες αλήθειες. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 

2 σχόλια:

  1. Τόσκας κατά 88χρονου: Άφησε τους ληστές να σου πάρουν ότι μάζευες με τον ιδρώτα σου μια ολόκληρη ζωή, εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ!

    ΑΚΟΥΤΕ ΛΗΣΤΕΣ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ..ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΛΙΖΜΕΝΟΙ.

    Κριτική στον 88χρονο απόστρατο του Λιμενικού ο οποίος πυροβόλησε κατά των δύο ληστών που μπήκαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα άσκησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

    «Όλοι οι άνθρωποι που σκέφτονται κάπως συνετά σε αυτή τη χώρα καταδικάζουν φυσικά τις εγκληματικές πράξεις αλλά επίσης και τις περιπτώσεις αυτοδικίας» είπε ο κ. Τόσκας και συμπλήρωσε:
    «Εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου από μόνος του απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Εδώ πρέπει να εφαρμόζονται οι κανόνες και οι αρμόδες αρχές είναι που έχουν το δικαίωμα της νόμιμης βίας».
    Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να παραλληλίσει όσα συνέβησαν στη Γλυφάδα με το μακελειό στο Πάρκλαντ της Φλόριντα όταν έπεσαν νεκροί 17 άνθρωποι από τον μακελάρη Νίκολας Κρουζ.
    «Μακάρι να μπορούσαμε να εξαλείψουμε τις εγκληματικές πράξεις, δεν πρέπει όμως αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο, δεν πρέπει να δούμε σκηνές και καταστάσεις που ακόμη και στην αμερικανική κοινωνία καταδικάζονται και βλέπετε τι σάλος έχει προκύψει από διαμαρτυρίες μαθητών στις ΗΠΑ που τόσο διαδεδομένο είναι το δικαίωμα αυτοάμυνας» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Real FM...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Λαλακη, οι "άνθρωποι(;)" έχουν...τρικυμία εν κρανίω, για να μην γράψω πως είναι μαλάκες από κούνια!!!
    Είναι επικίνδυνοι και δολοφονούν καθημερινώς τους Έλληνες με πολλούς τρόπους. Οι δύο γνωστότεροι τρόποι μαζικής εξαθλίωσης των Ελλήνων είναι η "οικονομική δολοφονία" και ο άλλος, είναι οι "ληστείες με φόνο" από τους επήλυδες που έρχονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες από τα αφύλαχτα σύνορα, που όφειλαν αυτοί οι ηλίθιοι να προστατεύουν...!

    Αυτό το τούβλο ο Τόσκας, πόσα κιλά μαλάκας είναι;;;
    Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή