Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ! ΑΦΟΥ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ, ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!

Δείτε φάτσα γελοίου ανθρώπου. Αυτός που θα έσκιζε τα μνημόνια, είναι αυτός που τα υπηρέτησε πιστότερα από όλους τους προηγούμενους...

πρωθυπουργούς και που αλυσόδεσε τη χώρα για τα επόμενα 99 χρόνια! Τώρα είχε το θράσος να πάει στο Καστελόριζο, εκεί όπου ξεκίνησε ο ΓΑΠ τα μνημόνια, για να δηλώσει ότι μας βγάζει από τα μνημόνια! Είναι πολιτικόςε καραγκιόζης κλαι απατεώνας ολκής. 

3 σχόλια:

  1. Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
    Οι Τούρκοι μετέφεραν ραντάρ επιφανείας στην Αλικαρνασσό – «Λοκάρουν» 15 ελληνικά νησιά..!!!
    ------
    Σύμφωνα με μεγάλη τουρκική εφημερίδα, στην Αλικαρνασσό ( Bodrum Kadikalesi) και σε υψόμετρο 445 μέτρων σε παρακείμενο λόφο που «κοιτά» τις βραχονησίδες Ίμια , τοποθετήθηκε ραντάρ επιφανείας που ελέγχει όλες τις κινήσεις στην θάλασσα σε 15 ελληνικά νησιά στην περιοχή μέχρι τον κόλπο του Κουσάντασι, καλύπτοντας περιοχή 250 χλμ.
    Το ραντάρ, λειτουργεί σε 24-ωρη βάση παρακολουθώντας τα πάντα με ειδικές κάμερες θερμικής απεικόνισης στην περιοχή καταγράφοντας όλες τις κινήσεις.
    Επιπρόσθετα στο νησάκι Τσαβούς απέναντι από τα Ίμια έφτιαξαν φυλάκιο ενώ 4 τουλάχιστον περιπολικά γυροφέρνουν τις βραχονησίδες καθημερινά πλέον.
    Οι Τούρκοι έχουν «λοκάρει» 18 ελληνικά νησιά και πάνω από 150 βραχονησίδες. Μέσω της πίεσης και της πολεμικής απειλής θέλουν να βάλουν στο τραπέζι το νέο χάρτη των «γκρίζων» ζωνών.
    Πρόκειται για κινήσεις σαφώς στρατιωτικού περιεχομένου οι οποίες έχουν σκοπό την de facto «κατάληψη» των Ιμίων και όχι μόνο αυτών, μιας και οι Τούρκοι διεκδικούν μια σειρά νησιών τα οποία κατά τους ίδιους δεν έχουν « ξεκαθαρισμένη ιδιοκτησία».

    Η αστήρικτη νομική δικαιολογία που προβάλλουν είναι ότι η συνθήκη παραχώρησης η οποία έγινε μεταξύ Ιταλίας και Τουρκίας, θα έπρεπε κάποια στιγμή να είχε συνέχεια και να είχε γίνει και μία διαπραγμάτευση…. Ελλάδος –Τουρκίας , κάτι βέβαια που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.
    Το σχέδιο της Άγκυρας, το τονίζουμε, είναι πολλών χρόνων απλά τώρα το υλοποιούν μιας και τους βολεύει η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα .
    «Η απόφαση του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), μαζί με ένα μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης που φέρεται να είναι αποφασισμένο, έχει εμμονή με την εισβολή και κατάκτηση των ελληνικών νησιών με το σκεπτικό ότι είναι στην πραγματικότητα τουρκική επικράτεια», τόνισε διάσημη Τουρκάλα δημοσιογράφος Uzay Bulut, πριν δυο ακριβώς μήνες .
    Ο Κεμάλ Κιλιτσάρογλου , ο ηγέτης του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης του CHP , δήλωσε ότι όταν κερδίσει τις εκλογές , θα «εισβάλει σε πάνω από 18 ελληνικά νησιά στο Αιγαίο Πέλαγος, ακριβώς όπως ο πρώην Τούρκος πρωθυπουργός Μπουλέντ Ετσεβίτ εισέβαλε στην Κύπρο το 1974», ενδεικτικό των προθέσεων κεμαλιστών και ισλαμιστών στην χώρα αυτή.
    Οι Τούρκοι κλιμακώνουν την ένταση και σε επίπεδο επιχειρησιακό.
    Με συνεχείς NAVTEX και ασκήσεις «κλειδώνουν» το Αιγαίο ενώ προχωρούν ακόμη και σε αποβατικές ασκήσεις, ενώ έχουν συγκεντρώσει αποβατικά πλοία στην Αλικαρνασσό και μετακινούν μεγάλες χερσαίες μονάδες με το πρόσχημα της άσκησης EFES-2018.
    Όλα αυτά ενώ ετοιμάζουν εκλογές για τον Ιούνιο .
    Στόχος τους να σύρουν την Ελλάδα σε διαπραγματεύσεις με οποιοδήποτε τίμημα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (20 Απρ 2018 - 9:37).
    -----
    ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
    ΑΝ ΤΑΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!!
    -----
    Περάστηκε στα μουλωχτά μαζί με το σύμφωνο συμβίωσης η εν λόγω τροπολογία που θέλει η προσφορά αγαθών και υπηρεσιών σε Έλληνες να τιμωρείται με φυλάκιση έως πέντε χρόνια και πρόστιμο 1.500 ευρώ λόγω της απόκλισης ατόμων διαφορετικής φυλής , χρώματος καταγωγής ή σεξουαλικού προσανατολισμού.

    Πιο αναλυτικά πρόκειται για τροπολογία που κατατέθηκε εντός του Συμφώνου Συμβίωσης και τονίζει επίσης πως αν η προσφορά βοήθειας είναι για παραπάνω από έναν Έλληνες(δηλαδή δεν περιλαμβάνει αλλοδαπούς και ομοφυλόφιλους) η φυλάκιση θα αγγίζει τα 5 χρόνια και το πρόστιμο τα 25.000 ευρώ.
    Τα συμπεράσματα δικά σας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκατοντάδες Αφγανοί και Πακιστανοί Ισλαμοφασίστες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ απειλούν τους ΠΑΝΤΕΣ στην Λέσβο και κάθε μέρα φωνάζουν στους δρόμους Αλλάχ Αλλάχ .
    Η κατάσταση είναι επικίνδυνη και θα έχουμε άγρια επεισόδια .
    Στο νησί όπως και σε άλλα νησιά έχουν έλθει ως Λαθρο πρόσφυγες και δεκάδες πράκτορες της Τουρκικής ΜΙΤ .
    Αναλυτικό ρεπορτάζ έχει το pentapostagma gr και πολλές ιστοσελίδες .
    Στο βίντεο που κυκλοφορεί οι ΛΑΘΡΟ Μουσουλμάνοι διαδηλώνουν κάτω από τα γραφεία του Ελεεινού ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΚΚΕ των Ρουφιάνων του Σόρος .
    Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετατρέψει την χώρα σε ισλαμική αποικία γιατί οι Έλληνες δεν έχουν το Σθένος να Αντισταθούν .
    Είμαστε Άξιοι της μοίρας μας .
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ .
    Ζούμε ένα πρωτοφανή ΕΦΙΑΛΤΗ από μια ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ .
    Η αριστερά λεηλατεί την χώρα σε όλη την Επικράτεια .
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ ΝΑΖΙ και ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ σε όλο τον κόσμο .
    Γέμισε και Βρώμισε ο τόπος Κλεφτρόνια κομουνιστές , Ραγιάδες συριζαίους και Σκουπίδια Πάσης Φύσεως .
    Με αυτή την βρωμο κυβέρνηση θα ζήσουμε νέα Μικρασιατική καταστροφή .
    Οι αληταράδες κομμουνιστές είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ και υπηρετούν το 4ο Ναζιστικό ΡΑΙΧ .
    Μας έχουν γονατίσει στους φόρους και στα Οθωμανικά Χαράτσια οι Γενίτσαροι του Ιμπραήμ Πασά .
    Και εμείς τους ανεχόμαστε ........
    Σήκω Γεώργιε Καραΐσκάκη να τους ........
    ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ .
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΚΑΔΑΣ
    Α΄ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή