Σάββατο 21 Απριλίου 2018

"ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ"! Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΔΑΠΕΔΟ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

από αναγνώστη μας, που μας έστειλε μαζί με τη φωτό και το παρακάτω σχόλιο:
"Καλησπέρα,
Η δημοτική αρχή  είναι λάτρης της αντίληψης...
"τσιμέντο να γίνει" και προχώρησε χθες στη τσιμεντόστρωση του χώρου στο cafe του πάρκου Χολαργού. 
Προσωρινή λύση!".

1 σχόλιο:

  1. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ...!!!
    ΣΤΑ "ΧΕΡΙΑ" ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
    – Βάζουν «μπροστά» τους πρόσφυγες
    ---------
    (ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ - 22 Απρ 2018 - 9:54πμ).-
    – Σενάριο θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο έχει στα «χέρια» της η ΕΥΠ – Ενημερωμένο το Λιμενικό που έχει καταστρώσει νέο επιχειρησιακό σχέδιο – Η Τουρκία φαίνεται να βάζει «μπροστά» τους πρόσφυγες για να κλιμακώσει την ένταση – Σε επιφυλακή όλες οι Ελληνικές αρχές για να αποφευχθούν τα χειρότερα
    Ένα τρομακτικό σενάριο έχουν οι αρχές στα «χέρια» τους τις τελευταίες ώρες, και το
    οποίο… προβλέπει θερμό επεισόδιο Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο. Ένα σενάριο που έχει παραγωγό αλλά και… σκηνοθέτη την ίδια την Άγκυρα, που φαίνεται να επιθυμεί όλο και περισσότερο μια πολεμική εμπλοκή.

    Σύμφωνα και με τα όσα έγραψε στην Realnews και ο συνάδελφος Θάνος Σωτήρης, η Τουρκία «μηχανεύεται» ένα σχέδιο όπου προμετωπίδα θα έχει τους πρόσφυγες.
    Το σχέδιο αυτό είναι εις γνώσιν της ΕΥΠ, η οποία έχει ενημερώσει το Λιμενικό το οποίο φαίνεται να έχει «οργανωθεί» αναλόγως.
    Τι προβλέπει το σκηνοθετημένο σενάριο Από όσα έχουν δει μέχρι τώρα το «φως» της δημοσιότητας, προβλέπεται πως ένα φουσκωτό σκάφος που θα ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια με πρόσφυγες από την Συρία θα οδηγηθεί εσκεμμένα σε ναυάγιο από τους Τούρκους, πάνω σε βραχονησίδα που έχει επιλεγεί από την μυστική υπηρεσία της Τουρκίας.
    Σε μικρή απόσταση από το φουσκωτό θα βρίσκεται σκάφος της Τουρκικής ακτοφυλακής, τι πλήρωμα του οποίου θα ξεκινήσει άμεσα επιχείρηση «διάσωσης» οδηγώντας τους ναυαγούς πάνω στην βραχονησίδα, υποστηρίζοντας πως αυτή είναι… τουρκική.
    Φυσικά θα υπάρξει αντίδραση από ελληνικής πλευράς και κάπου εκεί αναμένεται να υπάρξει και η κλιμάκωση, σε βαθμό που οι ελληνικές υπηρεσίας δεν είναι σε θέαση ακόμα να γνωρίζουν.
    Νέος σχεδιασμός στο Λιμενικό
    Όλα αυτά όπως είναι φυσικό «δημιούργησαν» έναν νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό στις κινήσεις των πλωτών του Λιμενικού, τα οποία παρακολουθούνται από μεγαλύτερα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.
    Παράλληλα τα ραντάρ «σαρώνουν» τα πάντα την ώρα που πληθαίνουν και οι περιπολίες από τα τουρκικά σκάφη. Σε ανάλογο βαθμό επιφυλακή είναι και η Αστυνομία, προκειμένου στις περιοχές που είναι δυνατό να εφαρμοστεί μια τέτοια προβοκάτσια, να υπάρχει άμεση ενημέρωση σε κεντρικό επίπεδο.
    Το μήνυμα… ειρήνης του Ερντογάν
    Εν τω μεταξύ το βράδυ του Σαββάτου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στο Τουρκικό κανάλι NTV, εμφανίστηκε υπέρμαχος… της ειρήνης. «Τώρα θέλουμε ειρήνη, η ειρήνη με την Ελλάδα αξίζει όσο καμία άλλη» είπε χαρακτηριστικά.
    Ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο, φάνηκε να στήριξε μια ειρηνική διευθέτηση των θεμάτων με την Ελλάδα, λέγοντας πως δεν θέλει άλλες εντάσεις ενώ εμμέσως πλην σαφώς έθεσε θέμα ανταλλαγής των 2 Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους που κατηγορεί ως πραξικοπηματίες και έχουν ζητήσει άσυλο από την Ελλάδα.
    Μάλιστα αναφέρθηκε και με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «ο νεαρός και δυναμικός πρωθυπουργός της Ελλάδας θέλει να κάνει ένα καινούργιο βήμα. Αυτό το διαπίστωσα στην επίσκεψή μου στην Ελλάδα, και στο ίδιο πνεύμα είδα και τον Έλληνα πρόεδρο».
    ☆☆ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ (Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ) ΚΑΙ
    ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.☆☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή