Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΟΡΓΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! "ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ...ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΜΟΝΟ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ"!

Απόψε έχει δημοτικό Συμβούλιο στον Χολαργό-Παπάγου με 2ο θέμα ημερήσιας διάταξης τη λεγόμενη βιώσιμη κινητικότητα. Ίσως το πιο....

σημαντικό πρόβλημα, αυτό που αφορά στο λεγόμενο τργωνο του διαβόλου και που περικλείεται από τις οδούς Νατυαρίνου-Υμηττού-Πίνδου και για το οποίο διαμαρτύρονται χιλιάδες κάτοικοι (ενώ απασχολεί καθημερινά με το κυκλοφοριακό χάος 10.000 διερχόμενα οχήματα), καταγγέλλεται από τους κατοίκους ότι υποβαθμίζεταιο σκόπιμα από τη Δημοτική Αρχή. Το σημαντικότατο αυτό πρόβλημα το οποίο τα τελευτυαία χρόναι έχει επιδεινωθεί, η εταιρεία που έχει πληρωθεί (ΝΑΜΑ), σε συνεργασία με τον Δήμο, καταγγέλλεται από τους κατοίκους, ότι έχει τοποθετηθεί 12ο σε αξία, με αποτέλεσμα να περάσει στα αδιάφορα ζητήματα κινητικότητας! Όπως, λένε πρόκειται για εμπαιγμό και αυτό δια διαδηλώσουν  στη σημερινή συνεδρίαση του Δήμου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου