Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!

«Έχουμε πολλές στρατιωτικές επιλογές» δήλωσε ο Τραμπ - Με «σοβαρές συνέπειες» σε περίπτωση στρατιωτικής δράσης προειδοποιεί η Μόσχα - Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Μακρόν
Οριακές είναι οι σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας μετά την τελευταία επίθεση με...

χημικά στην πόλη Ντούμα της ανατολικής Γούτα, στη Συρία με την Ουάσινγκτον να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο βομβαρδισμών και τη Μόσχα να προειδοποιεί με σοβαρές συνέπειες σε μια τέτοια εξέλιξη.

Ενδεικτικές οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ λίγο πριν τη συνάντηση με τους επικεφαλής των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. «Θα πάρουμε μια απόφαση σήμερα ή πολύ σύντομα. Και όλοι θα τη μάθετε. Αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε αγριότητες όπως αυτή που είδαμε... δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβαίνουν αυτά. Έχουμε πολλές στρατιωτικές επιλογές. Και θα σας ενημερώσουμε πολύ σύντομα».
Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

  1. Η φασαρία δεν γίνεται για τα 'χημικά' αλλά για τις ζώνες επιρροής των Μεγάλων Δυνάμεων.Θα αρκεστούν εκατέρωθεν σε απολαυστικές επιδείξεις των οπλικών τους συστημάτων με τον απαραίτητο 'σαματά' και 'φαγωμάρα', θα πουλήσουν τρελλά τα οπλικά τους συστήματα, και στο ΤΕΛΟΣ, θα τα 'βρουν'...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή