Κυριακή 8 Απριλίου 2018

"Ο ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ"!

Επειδή υπάρχει και αυτή η εκδοχή. Εμείς απλά σας τη δίνουμε, όπως αυτή υπάρχει στο http://adiakritos.gr:
Συνεχίζει να υβρίζει και να προκαλεί ο γελωτοποιός πατριδοκάπηλος που ...

έχει κάνει «φάμπρικα» την εκμετάλλευση της εθνικής συνείδησης και ευαισθησίας μεγάλης μερίδας των Ελλήνων.

Αυτός που χρόνια τώρα εκμεταλλεύεται την ιδέα της πατρίδας (τον πατριωτισμό, τη φιλοπατρία) για να επιτύχει ιδιοτελείς σκοπούς, προσωπικά και οικονομικά οφέλη. Ο πατριδοκάπηλος που έχει στήσει μια «θεατρική επιθεώρηση» πουλώντας …τρέλα και θρασύτητα διαφέρει φυσικά από τους άλλους γνήσιους πατριώτες, γιατί σκοπός του είναι το προσωπικό συμφέρον και μόνο αυτό. Τώρα που νιώθει πανίσχυρος μέσα στην απόλυτη ματαιοδοξία του προδίδει ανενδοίαστα τους «δικούς» του ανθρώπους και ό,τι καμώνεται πως αγαπά για να σώσει το τομάρι του.

Μιλάει για ηθική, οικογένεια, θρησκεία, πατρίδα αυτός που «θέσπισε» το …διαγωνισμό χυδαιότητας και ανοησίας στο Διαδίκτυο!

Η επίκληση της Πατρίδας και του Έθνους σε δημόσια παραληρήματα του παραπέμπει σε επαγγελματίες πατριδεμπόρους, πατριδοκαπήλους και εθνοκαπήλους.

Τέλος δεν μπορείς να μιλάς για Ορθοδοξία και την ίδια στιγμή όπου βρεθείς και σταθείς να υβρίζεις τα Θεία…

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..??? :
    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ «ΕΥΠΑΘΩΝ» – ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ!!!(ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΣΟΝΟΥΠΩ)
    Όπως σίγουρα θα θυμάστε, στο πρόσφατο παρελθόν ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ προανήγγειλε την είσοδο «ευπαθών» και αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ., με το πρόσχημα της καταπολέμησης της εγκληματικότητας των «ειδικών» αυτών κατηγοριών.
    Υπάρχει, όμως, ένα σοβαρό εμπόδιο εις ότι αφορά την ένταξη των «ευπαθών»: η εισαγωγή στην ΕΛ.ΑΣ. γίνεται με πανελλήνιες εξετάσεις…
    Φαίνεται, λοιπόν, πως οι… φωστήρες του ΠΡΟ-ΠΟ βρήκαν τη λύση για να παρακάμψουν τον νόμο!
    Έτσι, ένα «πρωτοποριακό πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, για τον πιο διακριτικό και σωστό τρόπο κοινωνικού χειρισμού θεμάτων που αφορούν τους Ρομά», ανακοίνωσε το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, για να «τιμήσει» την «Ημέρα Μνήμης» των «ευπαθών» όλου του κόσμου, η οποία έχει καθοριστεί παγκοσμίως για τις 8 Απριλίου.
    Ιδού τι προβλέπει το «πρωτοποριακό» πρόγραμμα… συνεκπαίδευσης:

    «Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συνεκπαίδευσης μεταξύ αστυνομικών και εκπροσώπων κοινοτήτων Ρομά, που υλοποιείται από το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ) και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ.Το πρόγραμμα είναι διετούς διάρκειας, ξεκίνησε στις 15 Νοεμβρίου 2016 και ολοκληρώνεται στις 15 Νοεμβρίου 2018 και περιλαμβάνει την κοινή εκπαίδευση αστυνομικών και εκπροσώπων Ρομά, σε θέματα προληπτικής ασφάλειας, τρόπου ελέγχου των Ρομά και το πώς πρέπει να αντιδρούν αυτοί σε αστυνομικούς ελέγχους, ώστε να υπάρχει μια πιο αποτελεσματική προσέγγιση των συγκεκριμένων ευαίσθητων ομάδων.Συνολικά στο πρόγραμμα συνεκπαίδευσης συμμετέχουν 378 αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα, (της Ομάδας ΔΙΑΣ, της Τροχαίας, της Άμεσης Δράσης, των ΟΠΚΕ και τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων), μαζί με κοινωνικούς διαμεσολαβητές που έχουν ορίσει οι σύλλογοι Ρομά, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».
    Είναι προφανές, ότι μετά την λήξη του προγράμματος «συνεκπαίδευσης», οι εκ των «ευπαθών» εκπαιδευμένοι θα ενταχθούν στην ΕΛ.ΑΣ. ως «ειδικό σώμα», με μια τροπολογία η οποία θα παρακάμπτει το νόμο, με την συναίνεση όλων των συνιστωσών του «συνταγματικού τόξου»! Τόσο απλά!
    Και μετά, με το ίδιο κόλπο της «συνεκπαίδευσης», θα ενταχθούν στην (πρώην πλέον…) ΕΛ.ΑΣ. και οι αλλοδαποί..!!!
    μ'αυτην την προοπτικη θα μπορουν να ενταχθουν ολοι οι αχρηστοι...οι γυφτοι...οι παλιατζηδες...οτι
    "ΣΑΒΟΥΡΑ" ΥΠΑΡΧΕΙ...!!!






    ΑπάντησηΔιαγραφή