Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΔΡΙΜΥΤΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ;"! ΧΑΜΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!

Δελτίο τύπου

Τομέας εξωτερικών και Άμυνας

Το Ελληνικό Όραμα παρακολουθεί τις συνεχόμενες παραβιάσεις του...


 εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά εναέρια μέσα με σκεπτικισμό και ερωτήματα:

1) Γιατί πετούν τα τουρκικά εναέρια  μέσα  ασύστολα και παραβιάζουν σε καθημερινή βάση τον εθνικό εναέριο χώρο της πατρίδας μας;
2) Γιατί ο Στρατάρχης Καμμένος"κωφεύει"; 

3) Γιατί ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν πράττει τα αυτονόητα;

4) Γιατί δεν δίνουν εντολή ώστε να γίνει κατάρριψη των τουρκικών εναέριων μέσων; Πόσο αγαπούν την καρέκλα των 8000€;

Έχει "καταφέρει"(περί κατορθώματος πρόκειται) ο Στρατάρχης Καμμένος να γίνεται στόχος σχολίων των Τούρκων αξιωματούχων και των εφημερίδων του σουλτάνου Ερντογάν και να  γελούν οι "γείτονες" με τα καμώματα του!
Το Ελληνικό Όραμα καλεί τον κ.Τσίπρα όπως αποπέμψει από την κυβέρνηση τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Καμμένο γιατί είναι επικίνδυνος για την πατρίδα μας!

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΑΠΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ !!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΦΥΛΟ ΜΩΣΑΙΚΟ !!!!!!!!!!!!! ΓΚΕΓΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή