Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΔΟΤΗ: "ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ"! ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ!

Άλλος ένας ανθέλληνας "χτύπησε" στο διαδίκτυο και μάλιστα...

αιτιολόγησε τις αηδιαστικές του απόψεις, ανοίγοντας "πόλεμο" με πολλούς συμπολίτες μας.
Σε περιπτώσεις όπως αυτή του άδικου χαμού του Σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου σύσσωμη η χώρα πενθεί και εκφράζει την συμπαράστασή της στους οικείους του εκλιπόντα. Παράλληλα όμως, τέτοιες καταστάσεις αποτελούν ευκαιρία για τους ανθέλληνες, προκειμένου να διαδώσουν τις εμετικές τους απόψεις.

Διαβάσατε νωρίτερα σχετικά με τις κατάπτυστες δημοσιεύσεις του Κώστα Κανελλόπουλου, όμως υπάρχει και άλλο... φρούτο στο διαδίκτυο το οποίο έχει ανάλογες απόψεις. Πρόκειται για κάποιον Μιχάλη Μητρόπουλο ο οποίος αυτοαποκαλείται "μεγαλοεπιχειρηματίας και... πολυγαμικός" και έγραψε το ακόλουθο post:

"Τα χρήματα που θα πάρει η σύζυγος του πιλότου θα μπορούσαν να τα δώσουν στους μετανάστες και να πιάσουν τόπο... Ελπίζω να βρεθεί κάποιο παραθυράκι στο νόμο και να τα πάρουν άνθρωποι που πραγματικά τα έχουν ανάγκη".

Μετά από απανωτές αναφορές η ανωτέρω δημοσίευση διαγράφτηκε, όχι όμως και οι επόμενες αυτού του υπανθρώπου, στις οποίες "αιτιολογεί" όσα αρχικά υποστήριξε. Θαυμάστε...

"ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ REPORT ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΨΑΞΤΕ GOLDEN PALM HOLDINGS ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.... 

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΧΟΝΚ ΚΟΝΓΚ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ........ 

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΤ, ΕΧΩ 3 ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ, ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΧΩΡΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΣ........  

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ - ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ".

Λίγο αργότερα, μάλιστα, "ξαναχτύπησε"...

"ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ... ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΟΤΙ ΔΗΛ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΛΕΜΠΑ ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΕΙ!  

ΑΠΕΙΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ...... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΩΡΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ......  

ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ 1200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ..... ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΚΑΡΑΒΑΝΑ...... 

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΣΠΑΛΙΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ......"

13 σχόλια:

  1. Τρία διαβατήρια έχει
    ο τυπος... Όχι τρία πτυχία... Είπα και εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΛΑ ΤΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ !!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΟΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ !!!! ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΟΗΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ !!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΚΟ ΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΤΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕΛΦΙ !!!!!!!!! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ !!!!!!!!!! ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ 5100000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ !!!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΙ ΑΠΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΧΘΟΥΣ Ν.Τ.Π !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ;;;; ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗ ΠΛΕΜΠΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕΣΑΙ;;;; ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΡΟΝΤΟΥΖ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ! ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΧΛΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΖΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΣΕΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή είναι η "ανοιχτόμυαλη αριστερόστροφη γενιά" μετά το Πολυτεχνείο.
    Αυτός ο αναιδής "άπλυτος", έχει και κάποιο πρόβλημα με τους Έλληνες στρατιωτικούς. Ξεχνάει όμως ότι αυτοί οι..."δημόσιοι υπάλληλοι καραβανάδες" όπως τους αποκαλεί, αν χρειαστεί θα πολεμήσουν για λογαριασμό του για να είναι "ελεύθερος" -ασύδοτος λέω εγώ- να συνουσιάζεται με όποιον επιθυμεί και να ασχολείται με τις..."επιχειρήσεις του" σωρεύοντας κέρδη που ασφαλώς και δεν διαθέτει στους λαθρομουσουλμάνους!
    Εκτός και αν πληρώνει για τις συνευρέσεις του μαζί τους, ο "πολυγαμικός...!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΑΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ !!!!! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ !!!!!!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ !!!!!!!!!!!ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ !!!!!!!! ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ...πολύ σωστά φίλε Panagioti. Ακρίδα που ζει από τα σπαρτά και τον κόπο των...άλλων!!!

      Διαγραφή
  6. ...και λέω εγώ τώρα, μήπως το "περίεργο αγόρι" είναι "απόφοιτος" της τουρκικής ΜΙΤ και όχι του γνωστού Αμερικάνικου Πανεπιστημίου "εμ αϊ τι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και οι "επενδύσεις σου" ρε άπλυτη λεκάνη δημόσιου ουρητηρίου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" αλλά στα Σκόπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σχόλιό μου απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους σχολιαστές: Γιατί ασχολείσθε με ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ναρκισσοφλώρους; Ο σκοπός του επετεύχθη, το να γίνει ντόρος γύρω από το όνομά του, γιατί αυτό είναι το ΒΙΤΣΙΟ του, ο ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ του, έστω και αν τον βρίζουν. Γιατό, ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Αδαμ, αν είναι μαζόχας και όλα τα υπόλοιπα που λες, είναι δικό του πρόβλημα. Όταν όμως τα συμπλέγματά του, προσβάλουν τους Έλληνες τότε το πρόβλημα γίνεται και δικό μας, αν δεν βρεθούν κάποιοι να του "απαντήσουν" και να τον..."ισιώσουν"!
      Επειδή για χρόνια αδιαφορούσαμε σε τέτοιου είδους φαινόμενα, όλα αυτά τα υποκείμενα ξεθάρρεψαν και ξεστομίζουν τέτοιες ύβρεις προς όλους εμάς. Τους αφήσαμε να παρασιτούν δίπλα μας, "γελώντας" με τις ανοησίες τους και σήμερα μας έχουν επιβληθεί...Φθάνει πια με τον κάθε ΗΛΙΘΙΟ!!!
      Σφαλιάρα κατ' ευθείαν και ας πάει να "κλάψει" στον ώμο του...Σπαλιάρα!!!

      Διαγραφή
  9. Εν κατακλείδι, "ψωνισμένο" σκύβαλο, που έτυχε να μιλάς ελληνικά αλλά κατάγεσαι από την υπό Σαχάριο περιοχή της Αφρικής, πες μας ότι είσαι ερωτευμένος με τον Σπαλιάρα και άσε τις υπόλοιπες μαλακίες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχω καταλήξει για το ποιος είναι πιο ανόητος και ποιος δουλεύει ποιόν.
    Αυτός ο λογαριασμός με το όνομα Μητροπουλος, είναι γνωστό τρολ που γράφει συνεχώς ανοησίες κάθε είδους. Τώρα ή οι συντάκτες του σαιτ, θεωρούν τους αναγνώστες τους ηλίθιους και το κάνουν για να τους πωρώνουν με ακροδεξιές ρητορείες, ή είναι οι ίδιοι τόσο ακατάλληλοι και αδαής ωστε να κατέχουν ένα δημόσιο βήμα. Ότι και να συμβαίνει, ποτέ δεν πρέπει να παραβλέπουμε και την ευθύνη των αναγνωστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή