Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΧΕ... ΣΧΟΛΑΣΕΙ! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!!!

ΦΩΤΌ ΑΡΧΕΊΟΥ
Αντιδράσεις προκαλεί η στάση που κράτησε το αστυνομικό τμήμα Χολαργού καθότι δεν ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του σε θύμα...

ληστείας, επικαλούμενο ότι έχει κλείσει λόγω ωραρίου. Η πολίτης – θύμα ληστείας που ζήτησε την βοήθεια των αστυνομικών του Χολαργού τυγχάνει να είναι δε και δημοτική σύμβουλος της περιοχής.

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου και ο σύζυγός της, Γιώργος Βεντουζάς, κατά την επιστροφή τους στο σπίτι τους στου Παπάγου το βράδυ του Σαββάτου, βρήκαν την πόρτα του διαμερίσματός τους ανοιχτή και το σπίτι να έχει δεχθεί εισβολή και αφαίρεση αντικειμένων.

Η δημοτική σύμβουλος επικοινώνησε άμεσα με το αστυνομικό τμήμα, Χολαργού-Παπάγου, αλλά ο αξιωματικός υπηρεσίας τους ενημέρωσε πως το Τμήμα Ασφαλείας έχει σχολάσει και επομένως να καλέσουν αύριο.

Η δημοτική σύμβουλος σχολίασε το γεγονός με ανάρτηση στο Facebook

Μετά το μπαράζ ληστειών που σημειώνονται στην Αττική την τελευταία περίοδο και οι αστυνομικοί θα έπρεπε να βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση μια τέτοια στάση και ανταπόκριση στο καθήκον σίγουρα γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και προκαλεί ανησυχίες και αμφιβολίες για την ασφάλεια των πολιτών.

2 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ Α/Τ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ !!!!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΤΟΝΤΟΥΣΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΡΡΩΦΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ !!!!!!!!!!!! Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!!!!! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....ΧΑΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ...
    ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ....!!!
    ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή