Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από το 20.10'' μέχρι και το 23.10'' όπου στο Εκρηκτικό Δελτίο του Αντώνη Μυλωνάκη, ο Μιχάλης Χρυσανθόπουλος, έγκριτος Σλαβολόγος, αποκαλύπτει όσα υπογράφει ο Τσίπρας στη συμφωνία με τον Ζάεφ.  
Αναγνωρίζει ο Έλληνας πρωθυπουργός ότι εντός της ελληνικής ...
επικράτειας υπάρχει η λεγόμενη 'μακεδονική μειονότητα" και ότι οι Σκοπιανοί μπορούν να εγείρουν αξιώσεις και να διεκδικήσουν περιουσίες και ό,τι άλλο τους ανήκει εντός της ελληνικής επικράτειας!  
Επίσης, ο Τσίπρας αναγνωρίζει τη λεγόμενη 'μακεδονική εθνότητα" και "μακεδονική γλώσσα", ενώ το erga omnes πάει εκ των πραγμάτων περίπατο , μια και τα Σκόπια θα ονομάζονται "S. Macedonia", και το "S"  σε λίγα χρόνια θα απαλειφθεί και θα υπάρχει σκέτο  το "Macedobnia"! 
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου