Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΟΙ LGBT ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ! ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ!

Οι δημιουργοί του Μαρξιστικού Μύθου είδαν ότι με την «Εργατική τάξι» δεν γίνεται επανάστασις διότι οι εργαζόμενοι είδαν τί εστί Κομμουνισμός...

και τρόμαξαν! Οπότε εδημιουργήθη ο Πολιτιστικός Μαρξισμός. Ως ωρίσθη υπό του Πολιτιστικού Μαρξισμού το νέον όργανον της εξοντώσεως των Ευρωπαίων του Ευρωπαϊκού πολιτισμού θα είναι οι εξής πληθυσμιακές ομάδες: (α) οι Αλλογενείς μετανάστες, οι Νέγροι, (β) οι φοιτητές, (γ) οι γυναίκες, (δ) οι LGBT και το όργανον τούτο ετελειοποιήθη και ετέθη εν λειτουργία την Μεταπολεμικήν εποχήν. Εδώ ολίγα διά τους LGBT:

ΟΙ LGBT

Περί το 1990 ενεφανίσθη, προς εμπέδωσιν του σχίσματος στο κοινωνικόν σώμα, ωργανωμένη πλέον η άποψις που καλείται GENDERISM. Ιδέ, Giulio Meotti: The Gender Obsessed West Sets Itself Up for the Rise of Islam (www.gatestoneinstitute.org/). Κατ' αυτήν εδογματίσθη ότι: Οι γυναίκες δεν είναι κοινωνικά όντα, δεν έχουν δεσμούς με την οικογένειαν, το γένος, την πατριάν, την συνοικίαν, την πόλιν, την κοινωνίαν, το Εθνος, την Γλώσσαν, την ανθρωπολογικήν φυλήν, την συντεχνίαν, την θρησκευτικήν κοινότητα κ.ο.κ. Οι γυναίκες έχουν ως αποκλειστικήν και μόνην ταυτότητα ότι είναι θήλεα ζώα! Ομοίως, αυτό το δόγμα επεξετάθη εις όλους τους ανθρώπους! Οπότε, οι LGBT δεν είναι κοινωνικά όντα, δεν έχουν δεσμούς με την οικογένειαν, το γένος κλπ κλπ, έχουν ως αποκλειστικήν και μόνην ταυτότητα ότι είναι LGBT ζώα! Ομοίως, οι φυσιολογικοί άρρενες έχουν ως αποκλειστικήν και μόνην ταυτότητα ότι είναι φυσιολογικά άρρενα ζώα!
-----
Διά πολλούς λόγους εθεωρήθη ότι ευνοεί την διάλυσιν της κοινωνίας ο πολλαπλασισμός και η ενδοξοποίησις των LGBT! Σήμερον, με μυριάδες τρόπους η επικρατούσα κουλτούρα των ΜΜΕ και οι κυβερνήσεις εκθειάζουν τους LGBT ως κάτι ανώτερον και σωστόν ενώ βλέπουν με καταφρόνια τον φυσιολογικόν άρρενα που τον ονομάζουν υποτιμητικώς "ετεροφυλόφιλο"! 
Καταβάλλεται δε κάθε προσπάθεια οι φυσιολογικοί άρρενες να γίνουν LGBT από μιμητισμόν, μόδα, πολιτικήν ορθότητα ή απλώς από ανάγκην επιβιώσεως! Στα σχολεία του Δυτικού κόσμου διδάσκεται τί είναι "οι διεμφυλικές ταυτότητες" όπως το είπε και εδώ και το καθιέρωσε και στα ελληνικά σχολεία προσφάτως ο κ. υπουργός Παιδείας! Στα δημοτικά σχολεία του Δυτικού κόσμου γίνονται διαγωνισμοί και πασαρέλλες παρενδυσίας και στα γυμνάσια εορτάζεται η International "Men In Skirts" Day όπου οι άρρενες μαθητές πρέπει να πάνε στο σχολείο ενδεδυμένοι με φουστίτσα! Απαγορεύονται οι "διακρίσεις" μεταξύ φυσιολογικών ανδρών και LGBT που ονομάζονται "Ομοφοβία" και έχομε συνεχείς κρατικές εκδηλώσεις ως η International Day Against Homophobia and Transphobia! Οχι μόνον επιτρέπεται πλέον ως επίσημος θεσμός του Αστικού Δικαίου ο γάμος δύο ομοφυλοφίλων αρρένων ή θηλέων (Homosexual Marriage ή Same-Sex Marriage) αλλά επιπλέον ενδοξοποιείται! Μαθαίνομε ότι ο ΟΗΕ με επιθετικόν τρόπον προωθεί παγκοσμίως την Same-Sex Marriage και εκδίδει ειδικόν δελτίον παρακολουθήσεως εάν τηρούνται σε κάθε χώραν τα δικαιώματα των LGBT! Ιδέ, The UN’s Push for "Same-Sex Marriage" 
----
Η οργάνωσις των LGBT εις σώμα με κοινωνικο-πολιτικήν βαρύτητα χρονολογείται από το τέλος του πολέμου. Είναι θέμα που συνεζητήθη στο Κογκρέσον των ΗΠΑ το 1952 και η βουλευτής Νέας Υόρκης Katharine St. George εις λόγον της της 1ης Μαΐου 1952 κατέθεσε κείμενον της γνωστής συγγραφέως, δημοσιογράφου και ανταποκρίτριας αμερικανικών ΜΜΕ στην Ευρώπην, κομήσσης Φον Βάλντεκ (Countess Rosa von Waldeck) υπό τον τίτλον “Homosexual International”. Τούτο εδημοσιεύθη στό προσάρτημα των Πρακτικών του Κογκρέσου του έτους 1952 (Cogressional Record-Appendix, από της σελίδος Α2652). Το κείμενον τεκμηριώνει ότι υπάρχει μία διεθνής οργάνωσις LGBT, την οποίαν ονομάζει “Homosexual International”, η οποία περιλαμβάνει επιφανείς ομοφυλοφίλους και την LGBT Ιντελλιγκέντσια των διαφόρων χωρών. Η Homosexual International δεν έχει μόνον ως σκοπόν την μεταξύ των αλληλοβοήθειαν και αλληλοϋποστήριξιν αλλά έχουσα σαφή πολιτικόν προσανατολισμόν Αριστερόν-Μαρξιστικόν-Κομμουνιστικόν δραστηριοποιείται επιτυχώς προς εμπέδωσιν των Κομμουνιστικών ιδεών με δέλεαρ την απελευθέρωσιν από τους "αστικούς περιορισμούς" ("bourgeois" constraint). Στο καθαρώς πολιτικόν πεδίον η Homosexual International δρούσε τότε ως εξάρτημα της πολιτικής της ΕΣΣΔ και της Κομιντέρν! Σήμερον βεβαίως, εκτός της Homosexual International, υπάρχουν καλώς ωργανωμένες κλίκες LGBT που έχουν καταλάβει μεγάλα τμήματα του δημοσίου χώρου και δη τα πανεπιστήμια! Αυτές οι κλίκες επιβάλλουν στα πανεπιστήμια, ιδίως τα Αμερικανικά, την έξαλον Ακροαριστερήν γραμμήν και την ευθυγράμμισιν με τις πλέον ακραίες θέσεις του Πολιτιστικού Μαρξισμού! Μανιώδεις υποστηρικταί του Ομπάμα τώρα είναι επικεφαλής του κινήματος αμφισβητήσεως του προέδρου Τράμπ!

1 σχόλιο:

  1. Στις φωτό φαίνονται να συμμετέχουν πολλοί Ασιάτες και όχι μόνον.
    Οί αλλοδαποι για να συμμετέχουν αυθόρμητα, είναι δύσκολο...
    Ίσως να είναι ενοικιαζόμενοι.
    Ενδέχεται μαλιστα αυτους τους προστυχους ενοικιαζομενους αλλοδαπους, να τους φέρνουν από άλλες χώρες για μια-δυο μέρες... δεδομένου ότι ειναι δύσκολο για έναν Έλληνα να δεχθεί να γελοιοποιηθεί στον τόπο του.
    Είναι πολύ πιο εύκολο να συμπεριφερθείς ξετσιπωτα σε τοπο ή χώρα που δεν σε γνωρίζει κανείς.

    Θα μπορούσα λοιπόν να ισχυριστώ ότι η πλειονοτητα των βρωμοπουστηδων που παρελασαν είναι εισαγομενοι νοικιασμενοι επαγγελματιες αλλοδαποι και ότι για τον λόγο αυτόν υπάρχουν και οι χορηγοί.

    Διότι μια παρέλαση δεν έχει κόστος οικονομικό.
    Έχετε ακούσει ποτέ να χρειάζονται οι μαθητικές παρελάσεις χορηγούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή