Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΤΩΡΑ! "ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ" ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: "ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ"! ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ MAIL ΤΟΥ.

Πολίτες ήδη άρχισαν να "βομβαρδίζουν" με mail και τηλεφωνήματα την Προεδρία της Δημοκρατίας, θυμίζοντας στον Προκόπη Παυλόπουλο να...

κάνει αυτό που επιτάσσει το πατριωτικό του καθήκον και να αρνηθεί να βάλει την υπογραφή του στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. 
Ο Τσίπρας προχωρεί στην προδοτική συμφωνία παρακάμπτοντας τη θέληση του λαού, δεν κάνει δημοψήφισμα, αλλά ως άλλος μονάρχης παρακάμπτει και την ίδια τη Βουλή! Απομένει πλέον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να ΜΗΝ υπογράψει την προδοσία αυτή. 
Μπορείτε κι εσείς να συμμετάσχετε σε αυτή την "εκστρατεία" μηνυμάτων και τηλεφώνων προς την Προεδρία της Δημοκρατίας. Το mail είναι info@president.gr, ενώ το τηλέφωνο της Προεδρίας είναι: 2107283111. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου