Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ "Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ"! ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ!

ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ «Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»

Χολαργός, 9 Ιουνίου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκλογή καινούργιου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επιστημόνων ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΠΑΠΑΓΟΥ «Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»


Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία εκδήλωση με ομιλητή τον ...

Αιδεσιμολογιότατο π. Ιωάννη Καλογερόπουλο και θέμα «To Φιλανθρωπικό Έργο της Εκκλησίας, ως Έκφραση Αγάπης στον Άνθρωπο της Εποχής». Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν καθώς και ο τρόπος με τον οποίο ο ομιλητής ανέδειξε το πολυδιάστατο φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας, ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Κουβέλης Γεώργιος, οι πρ. Αντιδήμαρχοι κκ. Γκοτσόπουλος Ανδρέας και Παντελεάκος Μιχάλης, οι πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι  κκ. Ρίζος Λουκάς,  Ευαγγελοπούλου Ένη, και Γκλεζάκος Θεόδωρος καθώς και πλήθος μελών και φίλων της Ενώσεως. 

Στη συνέχεια έγινε η Γενική Συνέλευση και ο Διοικητικός Απολογισμός που περιστράφηκε στην «Κίνηση Αγάπης και Αλληλεγγύης» που αποτελεί τη βασική και διαρκή μας προσπάθεια στην Ένωση Επιστημόνων τα πέντε τελευταία χρόνια. Μια προσπάθεια με την οποία ενισχύονται με ρούχα και τρόφιμα οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη.




Ακολούθως έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και κατά σειρά εκλέχθηκαν:

1. Κώστας Τίγκας
2. Αλέξανδρος Φιλιππέτης
3. Νταίζυ Λεονάρδου
4. Αναστάσιος Φούντας και
5. Ευθαλία – Βασιλεία Φίλη

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κώστας Τίγκας δήλωσε: “Εκ μέρους του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μας, προς όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας αυτή. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για την πρόοδο της Ένωσης Επιστημόνων, όσο εσείς  με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας μας δείχνετε ότι μας θέλετε. Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους”.

                                               O Πρόεδρος

                                      Κώστας Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου