Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ, ΑΛΛΑ Σ’ ΕΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΙΔΟΥ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ!

Άλλα λέει στο εσωτερικό της χώρας κι άλλα στο εξωτερικό, ο πονηρούλης...


Κούλης! Εδώ παριστάνει τον «Μακεδονομάχο» εκ του ασφαλούς, εφόσον η «βόμβα» έσκασε στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ και των συνοδοιπόρων του. Έξω όμως, λέει άλλα, τα ακριβώς αντίθετα! Ένας Σλοβάκος ευρωβουλευτής, λοιπόν, ονόματι Έντουαρντ Κούκαν....
του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες ότι ο Κούλης έχει πει στα μέλη του ΕΛΚ ότι «δεν
θα είναι εντελώς αρνητικός» σε ότι αφορά την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κούκαν δήλωσε πως «δεν μπορώ να σας πω τι ακριβώς μας είπε ο ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά είπε ότι δεν θα ήταν εντελώς αρνητικός στην επίλυση του θέματος της ονομασίας».
Δεν είχαμε καμμιά αμφιβολία, μιας και η υποτιθέμενη αντίθεση της νουδούλας στην προδοσία είναι ο ορισμός της υποκρισίας!
(ΥΓ): Καταλάβατε τώρα γιατί ο Κούλης δεν κάνει το απλό, για να ακυρώσει την όποια συμφωνία, δηλαδή να δηλώσει πως αν υπάρξει συμφωνία προδοσίας του ονόματος, αυτός ως αυριανός πρωθυπουργός δεν θα την εφαρμόσει; Διότι, είναι κι αυτός στο κόλπο του ξεπουλήματος!
Το διαβάσαμε στο skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου