Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης...

Καμπόσος, μετά και τις προκλητικές αναφορές του για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ χαρακτήρισε τις αναφορές του κ. Καμπόσου ως «χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες», σημειώνοντας ότι η διαγραφή του έγινε με εντολή του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος».

Τι οδήγησε στην πράξη αυτή τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας
Σε… διάγγελμά του με βίντεο την Παρασκευή, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών αφήνει αντισημιτικά υπονοούμενα όπως «εμείς που δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να λέμε αυτά που πιστεύουμε;»

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης… Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει για τον Καμμένο οτι δεν το γουστάρει τον χοντρό και ότι αν τον δει κρεμασμένο δεν κόβω το σκοινί, ότι θέλει ξύλο ο Μητροπολίτης Πειραιώς και χίλια μύρια άλλα. Χέστηκα εάν έσφαξε ο Κεμάλ τους Πόντιους Έλληνες… Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς δεν φοράμε το καπελάκι και επειδή δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».
Δείτε το βίντεο με τις επίμαχες δηλώσεις του Δημάρχου Άργους:

πληροροφίες από mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου