Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΝΤΡΟΠΗ! ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΟΥ ....ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΝ Ο ΚΕΜΑΛ ΕΣΦΑΞΕ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΠΟΝΤΙΟΥΣ!!! ΠΟΣΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΗ!

Απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Χολαργού-Παπάγου αναμένεται νε εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μπουτάρη! Μοιάζει εξοργιστικό το γεγονός ότι ένα δημοτικό συμβούλιο, που επί πολλούς μήνες....

Δείτε την πρόσκληση συνεδρίασης του ΔΣ που απευθύνει ο Δήμος προς όλους. Δεύτερο θέμα συζήτησης, η απόφαση να εκδοθεί ψήφισμα συμπαράστασης στον...Μπουτάρη! Αυτόν που χέστηκε και δεν δίνει μιοα δεκάρα για το αν ο Κεμάλ έσφαξε Έλληνες του Πόντου! Μπράβο ρε...καρτνάσια του ΔΣ! Συμφωνείτε και με τις δηλώσεις Μπουτάρη; Πόσο κάτω πια, θα πιάσουμε πάτο; 

δεν έχει φέρει ένα ψήφισμα υπέρ της Μακεδονίας μας, το όνομα της οποίας ετοιμάζεται να παραδοθεί από την κυβέρνηση Τσίπρα στους Σκοπιανιούς, το ίδιο Δημοτικό Συμβούλιο, σπεύδει σε χρόνο "dt" να εκδόσει ψήφισμα υπέρ του Μπουτάρη! Κυρίες και κύριοι του ΔΣ, αν τυχόν προβείτε σε μια τέτοια ενέργεια, να γνωρίζετε ότι η εφημερίδα μας θα είναι απέναντί σας, και μονίως θα σας ψέλνουμε τον αξάψαλμο. 
Ρε, θυμηθείτε τρις δηλώσεις Μπουτάρη:

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ
    Τουργκούτ Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ΄δώ μεριά και να τελειώνουμε μ΄ αυτούς»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή