Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΦΛΩΡΟΣ!

Η σπιρομέτρηση που έγινε στον Ευαγγελισμό, σύμφωνα με ρεπορτάζ, δεν είναι του Αριστείδη Φλώρου
Πλαστό φέρεται να είναι και το δεύτερο έγγραφο που φέρει την...

υπογραφή του επικεφαλής της πνευμονολογικής μονάδας του νοσοκομείου
Το συγκεκριμένο έγγραφο δεν υπάρχει στο αρχείο του Ευαγγελισμού
Στην Εισαγγελία Διαφθοράς έχει ανατεθεί η έρευνα για την υπόθεση αποφυλάκισης
Η υπόθεση θα απασχολήσει την Εισαγγελία Διαφθοράς μετά από εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου
Με καταιγιστικό ρυθμό συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στην υπόθεση Φλώρου.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία η εξέταση με την οποία ο Αριστείδης Φλώρος έλαβε ποσοστό αναπηρίας 70% βάσει της οποίας αποφυλακίστηκε, δεν ήταν δική του, αλλά ανήκε σε άλλον ασθενή.

Συγκεκριμένα, η σπιρομέτρηση που έγινε στον Ευαγγελισμό και έδωσε στον Αριστείδη Φλώρο, δικαίωμα αποφυλάκισης αποκαλύπτεται τώρα ότι ανήκει σε άλλον ασθενή.

Τα νέα αυτά στοιχεία παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, ο οποίος στο ρεπορτάζ του εξήγησε ότι η εξέταση ανήκει σε ασθενή που πράγματι αντιμετωπίζει σοβαρό πνευμονολογικό πρόβλημα.

Επίσης πλαστό φέρεται να είναι το δεύτερο έγγραφο που φέρει την υπογραφή του επικεφαλής της πνευμονολογικής μονάδας του νοσοκομείου. Ο τελευταίος -και πάλι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είπε πως ούτε εξέτασε τον Αριστείδη Φλώρο, ούτε υπέγραψε κάποιο σχετικό έγγραφο.

Αξίζει να σημειωθεί, και έχει ενδιαφέρον ότι το συγκεκριμένο έγγραφο δεν υπάρχει στο αρχείο του Ευαγγελισμού, ενώ δεν έχει διαβιβαστεί ούτε στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Στο μεταξύ, στην Εισαγγελία Διαφθοράς έχει ανατεθεί η έρευνα για την υπόθεση αποφυλάκισης του επιχειρηματία Άρη Φλώρου προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν ευθύνες κρατικών υπαλλήλων που εξέδωσαν τα πιστοποιητικά υγείας του καταδικασμένου σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση των εταιριών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος Energa και Hellas Power.

Η υπόθεση θα απασχολήσει την Εισαγγελία Διαφθοράς μετά από εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου λίγες ώρες μετά την έκδοση του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Εύβοιας το οποίο «οδηγεί» πίσω στην φυλακή του κ. Φλώρο με σκεπτικό που χαρακτηρίζει το πιστοποιητικό αναπηρίας του επιχειρηματία «αόριστο, ασαφές και ουδόλως επιστημονικά πειστικό».

altsantiri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου