Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ! ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ! ΕΙΚΟΝΕΣ-ΙΝΤΕΟ.

Πολίτες συγκρούονται αυτή την στιγμή με δυνάμεις ασφαλείας στην...

Θεσσαλονίκη. Μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, πολίτες που διαδηλώνουν κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας επιτέθηκαν στις δυνάμεις ασφαλείας.

Αντιμετωπίστηκαν με χημικά και βομβίδες. Υπάρχει αποπνικτική ατμόσφαιρα μέσα στην ΔΕΘ, όπως μεταταδίδουν οι ανταποκριτές του proneww.gr στην Θεσσαλονίκη.

Ο Α.Τσίπρας δεν έχει καταφέρει ακόμα να εισέλθει μέσα στην ΔΕΘ λόγω της επίθεσης των πολιτών. H ομιλία του έχει ήδη καθυστερήσει 10′.

Αυτή την ώρα η ομάδα βρίσκεται στο ύψος του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, σε απόσταση αναπνοής από το Βελλίδειο. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και η κατάσταση είναι έκρυθμη.

Τουλάχιστον δυο χιλιόμετρα είναι αναγκασμένοι να περπατήσουν όσοι φτάνουν στη Θεσσαλονίκη με τουριστικά λεωφορεία για το συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.

Η Τροχαία έχει ρητή εντολή από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να διακόπτει την διέλευση των τουριστικών λεωφορείων στη δυτική είσοδο της πόλης κι έτσι οι πολίτες περπατούν από την οδό Κωλέττη μέχρι και τον Λευκό Πύργο.

Δείτε τις φωτογραφίες του Thestival:
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου