Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΜΑΣ! "ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ! ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"! ΕΓΓΡΑΦΟ.

Δυστυχώς, το σχέδιο για την πλήρη αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας, την εθνική και θρησκευτική αλλοτρίωση των Ελλήνων, εφαρμόζεται κατά...

γράμμα.
Επιστολή.. που εξοργίζει τους κατοίκους της Λέσβου απέστειλε η «Συνύπαρξη» προς τον Δήμαρχο Λέσβου και τον Λιμενάρχη Μυτιλήνης με κοινοποίηση στα ΜΜΕ.

Προς κ. Λιμενάρχη Μυτιλήνης
κ. Δήμαρχο Λέσβου
κοιν. ΜΜΕ

Κύριε Δήμαρχε Λέσβου
Κύριε Λιμενάρχη Μυτιλήνης

Προ ημερών άγνωστοι τοποθέτησαν στη θέση Απελή Μυτιλήνης επί του αιγιαλού τσιμεντένιο σταυρό μεγάλου μεγέθους ώστε με τον τρόπο αυτόν να αποτρέπονται αλλόθρησκοι (προφανώς πρόσφυγες και μετανάστες) να προσέρχονται για κολύμβηση. Η πράξη αυτή είναι παράνομη, αντιαισθητική (θυμίζει τάφο) αλλά κυρίως προσβλητική για το σύμβολο του χριστιανισμού, σύμβολο αγάπης και θυσίας και όχι ρατσισμού και μισαλλοδοξίας.
Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας ώστε να αποκατασταθεί η αυθαιρεσία και η ακαταλληλότητα ύπαρξης θρησκευτικού συμβόλου σε χώρο λουομένων και η μετατροπή του σε εργαλείο επίδοξων σταυροφόρων.

Για το Δ.Σ. της Συνύπαρξης
Ήβα Βουγιούκα-Φράγκου
Πρόεδρος

Δείτε και την σχετική ανάρτηση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου