Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Απο αριστερά προς τα δεξιά: Στρατής (γ.γ.)  Μενέλαος (πρόεδρος) Νίκος (ταμίας) Μάργια (γραμματεία) Σίμος, Γιόχαν, Αλέξανδρος (προπονητές)


Εδώ τα λέμε όλα και το βήμα είναι ελεύθερο σε όλους. Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για τον νέο Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού Χολαργού-Παπάγου, ο Πρόεδρός του Μενέλαος Κόκκινος απαντά σε όλα και για όλα...

Δείτε λοιπόν στα περισσότερα..


Καινούργιος Σύλλογος στον Χολαργό-Παπάγου. Συγχαρητήρια και καλές επιτυχίες. Κάποιοι όμως αναρωτιούνται: γιατί νέος Σύλλογος, δεν κάλυπτε τις ανάγκες των δημοτών ο ήδη υπάρχων και πετυχημένος ΓΑΣ;

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας. Ο Σύλλογος μας φιλοδοξεί να φέρει μια διαφορετική φιλοσοφία στον χώρο του στίβου. Δεν περιοριζόμαστε στο αγωνιστικό κομμάτι. Βασικός μας στόχος μας είναι να βάλουμε τον αθλητισμό στην ζωή όλων των δημοτών ανεξαρτήτου ηλικίας, φυσικής κατάστασης ή στόχου. Προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις στους δημότες με δύσκολα ωράρια εργασίας, με χρήση ειδικών προγραμμάτων προπόνησης στο κινητό, όπου ο αθλητής λαμβάνει καθημερινά το πρόγραμμα της προπόνησης που δημιουργεί ο προπονητής για τον κάθε αθλητή ξεχωριστά.
 Έχουμε σκοπό να έχουμε δυναμική παρουσία στις  δράσεις που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού. Τέλος  έχουμε προγραμματίσει πολλά σεμινάρια και διαλέξεις σε θέματα για τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον. (διατροφή, πρώτες βοήθειες κτλ).

Λένε ότι ο Σύλλογός σας ουσιαστικά γεννήθηκε από τα σπάργανα του ΓΑΣ. Μάλιστα, μιλώντας με σημαίνοντα στελέχη του ΓΑΣ, χωρίς να προβούν σε επίσημη καταγγελία, εντούτοις μας είπαν ότι θεωρούν ένα είδος "προδοσίας" τη διάσπαση του ΓΑΣ και τη δημιουργία του ΣΚΑ. Τι απαντάτε;

Όσοι αγαπάνε τον αθλητισμό μόνο ως καλό μπορούν να δουν την δημιουργία ενός νέου αθλητικού Συλλόγου στον Δήμο τους. Ο υγιής ανταγωνισμός, άλλωστε οδηγεί στην αριστεία.  Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διαθέτει 3 ομάδες μπάσκετ και 3 ποδοσφαίρου. Για πιο λόγο να διαθέτει μόνο ένα σύλλογο στίβου;

 Χωρίς να θέλουμε να σας φέρουμε σε δύσκολη θέση, η στάση του ΓΑΣ προς τον προπονητή της ομάδος Σίμο Μπαρδή δεν ήταν σωστή; Αν δεν κάνω λάθος από τη νέα χρονιά ο κ. Μπαρδής θα είναι ο προπονητής του δικού σας συλλόγου.

Καταρχάς θα θέλαμε επιβεβαιώσουμε και να δηλώσουμε χαρούμενοι που θα έχουμε τον κ. Μπαρδή  στο προπονητικό μας team. Ο κ. Μπαρδής αποτελεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Στίβου στον Δήμο του Παπάγου-Χολαργού. Ο κ.Μπαρδής είναι επαγγελματίας προπονητής. Η πρόταση που του κάναμε φαίνεται ότι κάλυπτε τις ανάγκες και τις  προσδοκίες του περισσότερο από τις άλλες προτάσεις. Δεν βλέπουμε τίποτα το μεμπτό σε αυτό.

 Ξεκινάτε τη νέα σεζόν από το μικρό αλλά ανακαινισμένο στίβο του Παπάγου, δίπλα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του μπάσκετ. Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας; Πόσους αθλητές διαθέτει αυτή τη στιγμή το σωματείο σας; Λέγεται ότι έχετε και μεγάλα ονόματα του αθλητισμού.

Έχουμε  την τύχη ο σύλλογος μας να αποτελείτε μια πολύ  δυνατή ομάδα από μέλη του Συλλόγου, γονείς  και  Δημότες. Η ενεργή  συμμετοχή  τους  μας κάνει πολύ αισιόδοξους  για την πρώτη μας σεζόν, και τους ευχαριστούμε θερμά.
Το πρώτο μας μέλημα ήταν ο σχηματισμός του προπονητικού team. Οι προπονητές μας κ. Σ. Μπαρδής, Α. Λειβαδάς και Γ. Σμίτς αποτελούν την βάση για τις μελλοντικές επιτυχίες.
Μόνο στις πρώτες δύο μέρες των εγγραφών έχουμε παραπάνω από 50 επίσημες εγγραφές από αθλητές και αθλούμενους.  Στόχος μας είναι να μας γνωρίσει ο κόσμος και να εδραιωθούμε στον χώρο.

Στήριξη από τον Δήμο έχετε; Διότι ειπώθηκε ότι δεν σας έδωσε το γήπεδο Μαρσώ το οποίο ζητήσατε.

Ο Δήμος, στήριξε από την αρχή την προσπάθεια μας.  Η παραχώρηση του γηπέδου Παπάγου καλύπτει πλήρως τις ανάγκες για τις ακαδημίες μας. 
Το αγωνιστικό τμήμα όμως έχει περισσότερες και πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις. Η προπόνηση των αθλητών αυτών απαιτεί ταρτάν, ευθεία 100m, σκάμμα, στρώμα για ύψος. Οι αθλητές αντοχής και ήμι-αντοχής δεν μπορούν να προπονούνται σε 200αρι στίβο.
Το γήπεδο Μαρσώ είναι  το μόνο Δημοτικό στάδιο που καλύπτει αυτές τις απαιτήσεις. Είμαστε βέβαιοι ότι οι υπεύθυνοι στον Δήμο θα λάβουν υπόψη τα παραπάνω και δεν θα αφήσουν «άστεγους» αθλητές με τεράστιες διακρίσεις.

Τι χρειάζεται κάποιος για να εγγραφεί στον ΣΚΑ; Πού θα έρθουν να σας βρούν και πού θα γίνονται οι προπονήσεις;

Θα είμαστε όλη την βδομάδα 18:00-20:00 έξω από το νεόδμητο γήπεδο Παπάγου που θα αποτελεί και την έδρα μας. Οι προπονητές μας θα είναι παρόντες για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία.  Από τις 10 Σεπτεμβρίου θα ισχύει το πρόγραμμα που μπορείτε να  βρείτε  στην σελίδα μας  http://ska-hp.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου