Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΕΓΚΛΗΜΑ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ)!

Με μια πρωτοφανή, για ελληνική κυβέρνηση, δουλικότητα στους ξένους, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ ανέλαβαν να ξεπουλήσουν την εθνική μας...
 περιουσία.
Πάνω από 10.000 ακίνητα πέρασαν στο Yπερταμείο, στο οποίο αποφασίζουν οι δανειστές τι και πόσο θα πουληθεί. Σε κανένα άλλο κράτος του δυτικού κόσμου, πολλώ δε μάλλον της Ευρώπης δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, δηλαδή να τεθεί υπό τον έλεγχο των ξένων σχεδόν όλη η δημόσια περιουσία μιας χώρας.
Μπορεί να έχουν πουληθεί δημόσιες επιχειρήσεις, να έχουν δοθεί δημόσιες εκτάσεις προς εκμετάλλευση ή κτίρια, αλλά μεταβίβαση, σε τόσο μεγάλη έκταση, που περιλαμβάνει ιστορικά κτίρια που στεγάζονται μουσεία, δικαστήρια, βιβλιοθήκες, περιοχές με ιστορική σημασία ή άλλες φυσικού κάλους δεν έχει υπάρξει.
Έγγραφο αποδεικνύει, σύμφωνα με δημοσίευμα, ότι έχει ήδη ξεκινήσει η παραχώρηση προς εκμετάλλευση στο Υπερταμείο ακινήτων του Δημοσίου.
Σύμφωνα με τα Parakritika.gr, η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) που είναι θυγατρική του Υπερταμείου, στις 9 Οκτωβρίου έστειλε επιστολή στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων με την οποία ενημέρωνε τη διοίκησή του, ότι το ενοίκιο για τη χρήση του Νεωρίου Μόρο θα καταβάλλεται πλέον όχι στην εφορία, αλλά στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο «τα μισθώματα καταβάλλονται με την κατάθεση των σχετικών ποσών σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΤΑΔ Α.Ε.», ενώ σε άλλο σημείο τονίζεται «καταβάλλετε αυτά σε έναν από τους κάτωθι αναφερόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΕΤΑΔ Α.Ε.»
Η ΕΤΑΔ Α.Ε., δηλαδή, ξεκίνησε να εφαρμόζει ό,τι αποφασίστηκε με την παραχώρηση των ακινήτων του Δημοσίου στο Υπερταμείο και ξεκίνησε η εκμετάλλευσή τους.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι η ΕΤΑΔ Α.Ε. ξεκίνησε να εφαρμόζει ό,τι αποφασίστηκε με την παραχώρηση των ακινήτων του Δημοσίου στο Υπερταμείο και άρχισε την εκμετάλλευσή τους.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου