Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΕΞΟΡΙΑ!!! Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΜΑΡΣΩ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ! ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Η παρακάτω δημοσίευση έχει κοινοποιηθεί στο facebook από την 
 πασίγνωστη αθλήτρια του δήμου Χολαργού-Παπάγου με πολλές διακρίσεις και επαγγελματίας που διατηρεί ένα από τα πιο σύγχρονα...

φυσικοθεραπευτήρια στον Χολαργό. 
"Καμαρώστε φίλοι δρομείς πως ένας σύλλογος (ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ) κρατά "δέσμιο" το παιδί μου 16ετών και άλλους δρομείς. Σαν να είναι ποδοσφαιριστές που δεν τους αφήνουν ν'αλλάξουν ομάδα πριν γίνουν οι χρηματικές ανταλλαγές..... για γέλια, όμως".
"Αν και αποκλεισμένος απο το δημοτικό στάδιο Μάρκ Μαρσώ του Δήμος Παπάγου Χολαργού - Municipality of Papagou Xolargou, ο ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου ετοιμάζει τους νεαρούς αθλητές του οσο καλύτερα μπορεί έστω και στο χώμα, χωρίς εμπόδια, χωρίς όργανα, χωρίς τίποτα...

Οπως εξήγησα σε "κάποιους θεσμικούς" η ηθική ήττα ειναι οτι χειρότερο υπάρχει (ακόμη και στην εποχή μας). #ΓΑΣ_ΧΟΛΑΡΓΟΥ
#ΔΗΜΟΣ_ΧΟΛΑΡΓΟΥ_ΠΑΠΑΓΟΥ

ΥΓ: Σύντομα οι "κάποιοι" θα αποκτήσουν ονοματεπώνυμο και "δωρεάν διαφημίσεις του έργου τους" καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης στον συγκεκριμένο δήμο....". 
Και όπως φαίνεται όλα αυτά έρχουν να κάνουν με κόντρα απάνεμσα στον ΓΑΣ Χολαργού και τον νέο Σύλλογο ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου ο οποίος μοιάζει με...επαίτη που ζητά γήπεδο να προπονηθεί. Και ενώ διαθέτει αθλητές κλάσεως που φέρνουν υψηλές επιδόσεις. Το γεγονός -προφανώς- ότι αρκετοί αθλητές του ΣΚΑ προέρχονται από τον ΓΑΣ Χολαργού, όπως και ο προπονητής του κ. Μπαρδής ήταν μέχρι πρότινος προπονητής του ΓΑΣ έχει φέρει την κόντρα στα ύψη. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου