Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ! Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟ ΚΩΔΩΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!



ΟΜΑΔΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ...

ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ...ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ Π. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.....Η ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ...ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ...


Ο Μακαριστος Αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος ηξερε τι ελεγε χρονια πριν. Τωρα τα βλεπουμε δυστυχως να γινονται. Ταπεινη μου γνωμη μαρτυρησε για τις αληθειες που ελεγε τοτε. Ισως γι αυτο τον βγαλανε απο την μεση. Ο Θεος να φυλαει εμας και τα παιδια μας. Μετανοια και πιστη στον Θεο μας να μας δωσει δυναμη να μην τον απαρνηθουμε και να μας παρει το ρεμα.


Leon Sofos

Δεν ειναι οι ταυτοτητες μονο,αλλα τα τσιπακια.Η δηλητηριαση των πρωτογενων,με μεταλαγμενες ζωοτροφεςυδατων,ατμοσφαιρας με βαρεα μεταλα.Η καταστροφη χωρις επιστροφη,μεσω συνομωσιας.Δεν ειναι εβραιοι,παρα η νεα ταξη της λευκης πολιτειας,καμπαλ.


Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ.

Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΖΗΤΗΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 666.
ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

            Ελληνίδες και Έλληνες, Ορθόδοξοι πατριώτες.
            Αντιλαμβανόμενοι την ευθεία επίθεση που δεχόμαστε πλέον ως Ορθόδοξο έθνος από τις δυνάμεις του Σατανισμού αλλά και το τεράστιο κενό που υπάρχει σχετικά με την γνώση της αλήθειας γι’ αυτά που συμβαίνουν, αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε αυτό το μεγάλο και πολύ επεξηγηματικό κείμενο, που γράφτηκε με πολύ αγάπη αλλά και πόνο, γι’ αυτόν τον υπέροχο, καλόπιστο, καλοπροαίρετο, ατίθασο και πάντα ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ Ελληνικό λαό.
Το κείμενο αυτό είναι μοναδικό σε σοβαρότητα και για το λόγο αυτό κρατήστε το καί φυλάξτε το.  Διαδώστε το για να το διαβάσουν όλοι οι Ελληνες, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γής, για να γνωρίζουν την αλήθεια και να είναι προετοιμασμένοι. Γιατί και σε τελική ανάλυση, αυτό το δημοσίευμα μόνο εσείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες θα μπορούσατε να το καταλάβετε.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗ
            Η  αλήθεια αγαπητά μου Ελληνόπουλα δεν είναι «υπόθεση». Δέν είναι «θεωρία». Δέν είναι «ιδέα». Δεν είναι τι «νομίζω» εγώ ή τι «πιστεύει» αυτός.  Η αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια μας.  Είναι γύρω μας. Θεωρητικά τήν γνωρίζουμε γιατί την έχουμε διδαχθεί. Την έχουμε ακούσει καί την ΖΟΥΜΕ. 
Είναι όμως σάν τά κομμάτια ενός πάζλ, πού βρίσκονται σήμερα ανακατεμένα με χιλιάδες άλλα κομμάτια παραπληροφόρησης, ψεύδους, αλλοίωσης καί διαστρέβλωσης της αλήθειας, με αποτέλεσμα να κρύβεται και νά χάνεται η αλήθεια μέσα στην ΠΛΑΝΗ, κρατώντας σήμερα στους Έλληνες σε ΑΓΝΟΙΑ.
Ο Μαίνανδρος ο Δίκαιος τό 310 π.Χ. είπε. “είναι φοβερό πράγμα η άγνοια και αιτία όλων των κακών που υπάρχουν στον κόσμο”.  Όλα αυτά τα δεινά που ζούμε σήμερα είναι συνέπεια της άγνοιας που έχουμε, εξ’ αιτίας της ΠΛΑΝΗΣ που σκορπάνε γύρω μας, προσπαθώντας να πλανήσουν «ει δυνατόν και τους εκλεκτούς». Αυτήν την ΠΛΑΝΗ σήμερα θα την τελειώσουμε και εσείς που θα το διαβάσετε θα το καταλάβετε.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ
Είχα ρωτήσει πριν αρκετά χρόνια πολλούς Έλληνες  που άλλοι ήταν «ψαγμένοι» και άλλοι όχι, αλλά όλοι καταλάβαιναν από αυτά που βιώναμε, ότι τα πράγματα στην Ελλάδα μας μετά το 2010, άρχισαν να εξελίσονται «περίεργα». Όχι μόνο Αντισυνταγματικά και παράνομα κατά την ελληνική νομοθεσία, αλλά και εκτός Ευρωπαϊκής και Διεθνούς νομοθεσίας. Κυρίως λοιπόν συνέβαιναν όλα εκτός οποιασδήποτε λογικής. 
Καταλάβαιναν λοιπόν από αυτά που έβλεπαν, πως η Ελλάδα μας έχει δεχθεί μία επίθεση. Τους ρωτούσα λοιπόν να μου απαντήσουν με ΜΙΑ ΛΕΞΗ στο ερώτημα: «Ποιός είναι ο εχθρός που μας έχει επιτεθεί»;
Οι απαντήσεις που είχα πάρει ήταν αμέτρητες. Άλλοι έβλεπαν ως εχθρό την Ελληνική Κυβέρνηση. Άλλοι έβλεπαν τον Πρωθυπουργό ή Υπουργούς. Άλλοι έβλεπαν ως εχθρό την Γερμανία, άλλοι την Μέρκελ, άλλοι τον Σόϊμπλε. Άλλοι έβλεπαν τον Μοσκοβισί, και άλλοι τον Ντάϊσεμπλουμ. Άλλοι έβλεπαν τον εχθρό στο πρόσωπο του Σόρος, άλλοι τον Κίσινγκερ. Άλλοι πιο «ψαγμένοι» μου έλεγαν την λέσχη «Μπίλντερμπεργκ», άλλοι τους «Ρόταρυ» και άλλοι τους «Ιλλουμινάτι». Άλλοι έβλεπαν τους Εβραίους και άλλοι τον Σιωνισμό. Κάποιοι μου ανέφεραν τον Πάπα και το Βατικανό, όπως και κάποιοι το κρυφό Βασίλειο της Αγγλίας.
Κατάλαβα με λύπη μου το εξής:
Ο εχθρός της Ορθόδοξης Ελλάδος μας, είχε πετύχει το σημαντικότερο πριν ξεκινήσει την επίθεσή του εναντίον μας. Είχε πετύχει το να μπορεί αυτός να μας χτυπάει, χωρίς εμείς να μπορούμε να αμυνθούμε, αφού ουσιαστικά παρέμενε ΑΟΡΑΤΟΣ στους Έλληνες. 
Γιατί με ποιό τρόπο θα μπορούσαμε εμείς να αμυνθούμε, απέναντι σε έναν «απροσδιόριστο» εχθρό που δεν γνωρίζουμε ούτε ποιος είναι, ούτε φυσικά και με τι «όπλα» αντιμετωπίζεται;
Ο εχθρός δεν έφευγε αλλάζοντας την Κυβέρνηση. Και πως θα επιφέρεις χτυπήματα στην Μέρκελ, στις σκοτεινές λέσχες, στον Σιωνισμό ή στον Πάπα;  Ουσιαστικά δεν μπορείς, οπότε υποσυνείδητα, αφήνεσαι στο να επέλθει εκ των πραγμάτων η συντριπτική ήττα σου, αφού δεν βλέπεις τον εχθρό και δεν ξέρεις ούτε τι όπλα να χρησιμοποιήσεις, ούτε κατά που να «ρίξεις».
Έτσι ο εχθρός μας, είχε καταφέρει να κερδίζει συνεχώς έδαφος παρουσιαζόμενος «πολυπρόσωπος» και ουσιαστικά «αόρατος», ενώ είναι ΕΝΑΣ αλλά είναι το ίδιο και το αυτό «πρόσωπο» που βρίσκεται πίσω από όλα τα προαναφερόμενα πρόσωπα και λέσχες και ουσιαστικά τους καθοδηγεί όλους.
 Είναι ο «άρχων του κόσμου τούτου» δηλαδή ο Σατανάς.  Μας έχει επιτεθεί με όλους αυτούς που προαναφέραμε ως εχθρούς, που είναι όλοι οπαδοί του και ονομάζονται Σατανιστές.
Ο εχθρός εκ πρώτης γνώσεως είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ αλλά οι οπαδοί του, «εργάζονται» υπέρ του Σατανά και στον υλικό κόσμο της γης.  Ο εχθρός λοιπόν έχει ΔΙΠΛΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. Και πνευματική και υλική.
Για τον πνευματικό εχθρό τον Σατανά και τους τρόπους αντιμετώπισής του, έπρεπε να μας έχουν ενημερώσει οι πνευματικοί μας ποιμένες, αλλά αυτοί ήταν οι ΠΡΩΤΟΙ που αγόρασε ο Σατανάς, για να αξασφαλίσει την άμυνά του απέναντι στην ΑΝΙΚΗΤΗ δύναμη του ΧΡΙΣΤΟΥ.
Ο πόλεμος τώρα στον υλικό κόσμο που δεχόμαστε από τους σατανιστές οπαδούς του, επειδή και αυτοί τρέμουν την ΑΝΊΚΗΤΗ δύναμη του ΧΡΙΣΤΟΥ δουλεύουν κρυφά, μυστικά, και υπόγεια υποκρινόμενοι ακόμα και τους ... «Χριστιανούς»...
Δεν έχουν «ταμπέλα» που να λέει «σατανιστής», ούτε φυσικά δηλώνουν την ιδιότητα τους αυτή.  Όπως ο αφέντης τους ο σατανάς, έτσι και αυτοί φοβούνται τους Χριστιανούς και κρύβονται πίσω από «ψευδώνυμα».

Όλοι αυτοί, στον ΥΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ που μας έχουν εξαπολύσει, μας χτυπούν από διαφορετικές διευθύνσεις ο καθένας, (διαφθορά, πορνεία, οικονομία, μουσική, θεάματα, τζόγος, ιστορία, παιδεία, εθνική κυριαρχία, προπαγάνδα μέσω ΜΜΕ και διαδικτύου, προδοσίες πολιτικών, απαξίωση θρησκείας, ατιμωρησία ενόχων κ.ά.)  και έτσι «δουλεύουν» όλοι υπέρ του σατανικού σχεδίου, που επιδιώκει την συντριβή της Ελλάδος και τον θάνατο όλων των Ορθοδόξων Ελλήνων, για να μπορέσει χωρίς εμπόδια ο σατανάς, να αναδείξει στον κόσμο τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ γιό του.

Αυτόν δηλαδή που περιμένουν οι Εβραίοι ως ... «Μεσσία» και ήδη ερημώνουν την Παλαιστίνη για να πάρουν όλη την Ιερουσαλήμ μαζί με το Τέμενος του Ομάρ, για να το γκρεμίσουν και να χτίσουν στην θέση του τον τρίτο Ναό του Σολομώντα, μέσα στον οποίο θα υποδεχθούν τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ και θα τον «χρίσουν» «Μεσσία»..

Η επίθεση λοιπόν που έχουμε δεχθεί ως Ορθόδοξη Ελλάδα είναι από τον παγκόσμιο Εβραϊκό Σατανισμό που προωθεί το σχέδιο της ανάδειξης του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ σε παγκόσμιο Κυβερνήτη, με όχημα προώθησης του σχεδίου, το δολοφονικό κράτος του ΙΣΡΑΗΛ και της Εβραϊκής ελίτ, Σόρος, Ρότσιλντ, Ροκφέλερ κ.α. που χρηματοδοτούν και εκπαιδεύουν όλους τους Σατανιστές και τις Σατανικές οργανώσεις του κόσμου.
  
Και αυτήν την στιγμή η επίθεση του σατανισμού κατά της Ορθόδοξης Ελλάδος, προχώρησε ακόμα περισσότερο, μέ την ενεργοποίηση ενός σχεδίου καταστροφής της Αθήνας με την ονομασία «κόκκινος δράκος για την Αθήνα», που έχει ως σενάριο να καταστραφεί η Αθήνα και να δολοφονούνται αθώοι Έλληνες, ως συνέπεια «ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ». 

Η δολοφονία των Ελλήνων στην Ανατολική Αττική ήταν η αρχή και όπως θα είδατε έγινε σε συνεργασία με τις υπηρεσίες «πολιτικής προστασίας», πυροσβεστικής και Δήμων, που όχι μόνο δεν έδωσαν εντολή να εκκενωθεί η περιοχή για να σώσουν τον κόσμο, αλλά έστελναν ακόμα περισσότερους στην πορεία της φωτιάς για να εγκλωβιστούν.

Θέλω να αντιλαμβάνεστε τι ακριβώς διαβάζετε, γιατί αναμένουμε τον επόμενο χρόνο γενικευμένη επίθεση στην Αθήνα από τον παγκόσμιο σατανισμό και μην περιμένετε να σας σώσουν το υπουργείο «προστασίας του πολίτη», ούτε η Πυροσβεστική και οι Δημοτικές αρχές, γιατί όλοι οι υπουργοί οι αρχηγοί και οι Δήμαρχοι βρίσκονται στην υπηρεσία του Σατανά και όχι του Χριστού.  

Η Πυροσβεστική, έλεγε στους υπεύθυνους των κατασκηνώσεων που βλέποντας τους καπνούς είχαν επικοινωνήσει μαζί της, πως δεν χρειάζεται να εκκενώσουν τις κατασκηνώσεις και αν δεν πήγαινε από μόνος του ο Δήμος της Αθήνας να εκκενώσει τις δικές του και αν δεν έφευγαν από μόνοι τους οι άλλοι, θα είχαμε θρηνήσει εκατοντάδες καμένα παιδιά.

Δηλαδή τι περισσότερο να έκανε η Πυροσβεστική για να καταλάβετε πως ΗΘΕΛΑΝ να κάψουν τον κόσμο; Να έπερναν τα φλογοβόλα και να τους έκαιγαν μόνοι τους;

Είναι όλοι τους υπό τις διαταγές των σατανιστών. Το μόνο που προσπαθούν ακόμα είναι να μην δείξουν φανερά τις προθέσεις τους και να τα ρίχνουν στην.... «αμέλεια» και στην... «ανικανότητα»...
Δεν θα υπάρξει όμως γι’ αυτούς τους σατανιστές επόμενη... «αμέλεια»...

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ.
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ

Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.
Για να κατανοήσουμε απόλυτα τα γεγονότα που βιώνουμε στην Ελλάδα μας, καθώς και τον λόγο για τον οποίον είμαστε διωκόμενοι από τον σατανισμό του Ισραήλ σαν λαός σήμερα, θα πρέπει να δούμε ιστορικά τα εξής:

Η Ελλάς και το Ισραήλ είναι δύο κράτη έθνη που είναι γνωστά και τα δύο σε όλη την ανθρωπότητα, αλλά για διαφορετικούς λόγους το καθένα.

Η Ελλάς είναι γνωστή στην ανθρωπότητα ως γενέτειρα όλων των ανθρώπινων αξιών, υποδομών, θεσμών, αρχών, πολιτισμού, μαθηματικών, ιατρικής, αστρονομίας και άλλων επιστημών, δημοκρατίας, Ολυμπισμού, γλώσσας και όπως είπε και ο Βίκτωρ Ουγκώ, «ο κόσμος είναι η διαστελλόμενη ΕΛΛΑΣ και η ΕΛΛΑΣ είναι ο συστελλόμενος κόσμος».

Το Ισραήλ αντιθέτως είναι γνωστό στον κόσμο, για την διαπλοκή, την τοκογλυφία, την απόκτηση πλούτου και τον εκβιαστικό έλεγχο των Κυβερνήσεων, για την χρηματοδότηση πολύνεκρων επαναστάσεων, για τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση δύο παγκοσμίων πολέμων με εννενήντα εκατομμύρια νεκρούς και προσφάτως για δολοφονίες παιδιών και αμάχων στην Παλαιστίνη και για χρηματοδότηση και εκπαίδευση μέσω της Μοσάντ των δολοφόνων Τζιχαντιστών του «Ισλαμικού στρατού».
Μιλάμε για τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός, σε μία από τις φοβερές συγκρούσεις με το Ιουδαϊκό κατεστημένο, όπου οι Ιουδαίοι ισχυρίστηκαν ότι έχουν πατέρα τους τον Θεό, ο Χριστός τους απάντησε κατά πρόσωπο: «Δεν έχετε πατέρα σας τον Θεό. Πατέρα έχετε το Διάβολο και τις επιθυμίες του πατέρα σας θέλετε να κάνετε» ( Ιω. 8,44).

Αυτός ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ με την παγκόσμια εξουσία που κατέχει μέσω του πλούτου, έχει στραφεί σήμερα με νέο διωγμό κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλήνων που είμαστε ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και διαβάζοντας θα καταλάβετε τι συμβαίνει.

Η ΕΛΛΑΣ και το ΙΣΡΑΗΛ είναι ένα σχήμα μοναδικό στην παγκόσμια ιστορία.  Όχι μόνο λόγω της διαφορετικής προσφοράς στην ανθρωπότητα και σχέσεων κράτους με κράτος, αλλά από σχέση ΘΕΟΥ και ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, διότι παίζουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στο σχέδιο του ΘΕΟΥ, για τη ΣΩΤΗΡΙΑ του ανθρώπου.

Δηλαδή: Αυτόν το λαό του Διαβόλου το Ισραήλ, είχε επιλέξει ο Θεός, να είναι ο λαός που θα έδινε στην ανθρωπότητα τον Mεσσία Ιησού Χριστό, όπως και έγινε.  Και η Ελλάς, είχε οριστεί για να ετοιμάσει την ανθρωπότητα να δεχτεί το Ευαγγέλιο του Χριστού, όπως και έγινε.

Ο λαός του διαβόλου είχε δεχτεί τα μηνύματα των Προφητών για τον ερχομό του Μεσσία Χριστού και τον περίμενε. Και η Ελλάδα είχε αναπτύξει μια άνευ προηγουμένου πλούσια σκέψη και γλώσσα, για να γίνει μέσω αυτής, κατανοητό στους λαούς του κόσμου, το μήνυμα και το νόημα της διδασκαλίας του Χριστού. Ο Χριστός μίλησε στην Ελληνική γλώσσα και στην Ελληνική γράφτηκαν τα Ευαγγέλια.

Ο Προφήτης Ησαΐας στο Ισραήλ 8 αιώνες πριν, μίλησε για τον ερχομό και το μαρτύριο του Χριστού, σαν να ήταν αυτόπτης μάρτυρας και ο Σωκράτης στην Ελλάδα, 5 αιώνες πριν, άνοιγε τον δρόμο της ηθικής επανάστασης λέγοντας: “Αν πρόκειται να αδικήσω ή να αδικηθώ, προτιμώ να αδικηθώ παρά να αδικήσω”.
ΚΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ. Και έκοψε την παγκόσμια ιστορία σε προ και μετά Αυτόν εποχή.

Ο λαός του Διαβόλου δεν άκουσε τη φωνή των Προφητών του. Τον Μεσσία που ήρθε στο πρόσωπο του Ιησού από τη Ναζαρέτ, δεν τον αναγνώρισε. Τον είδαν άσημο, φτωχό, αγράμματο και όχι μόνο τον απέρριψαν, αλλά τον καταδίκασαν σε θάνατο και τον παρέδωσαν στους Ρωμαίους για να σταυρωθεί.
Ούτε τη διδασκαλία Του άκουσαν, ούτε τα θαύματά Του είδαν, γιατί δεν περίμεναν έναν Σωτήρα της ανθρωπότητας, αλλά έναν δικό τους ισχυρό κοσμικό άρχοντα για να τους κάνει κοσμοκράτορες.
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ “ΜΕΣΣΙΑ” ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Προσέξτε γιατί υπάρχουν έθνη και θρησκείες που δεν πιστεύουν στον Μεσσία Ιησού Χριστό.  Αλλά ο Διεθνής Σιωνισμός και το κράτος του Ισραήλ, έχουν ΘΕΜΕΛΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗ ότι ο Μεσσίας Χριστός δεν ήρθε ακόμα, αλλά... αναμένεται.
Είναι πλέον αναμφισβήτητο ότι αυτός ο λαός δουλεύει για τον ερχόμενο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ και σαφώς υπηρετούν τα σχέδια του ΣΑΤΑΝΑ.

Οι Έλληνες, αντίθετα από τον λαό του διαβόλου και χωρίς να δούν ούτε τον ίδιο τον Χριστό ούτε τα θαύματά Του, δέχτηκαν, εδραίωσαν, διέδωσαν και διαδίδουν μέχρι και σήμερα την Χριστιανική πίστη σε ολόκληρο το κόσμο με τις ιεραποστολές.
Από την Ελλάδα ξεκίνησε ο Χριστιανισμός και η λατρεία του Μεσσία Ιησού Χριστού και από την Ελλάδα διαδόθηκε στον κόσμο.  Γι’ αυτό μας ΜΙΣΟΥΝ τα παιδιά του διαβόλου και γι΄αυτό μας έχουν υποβάλλει στον σημερινό διωγμό.
Γιατί είμαστε ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ στην ανάδειξη του αντίχριστου «Μεσσία» τους.  Για μας τους Έλληνες Ορθόδοξους, ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ και μαζί του ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.  Τα παιδιά του διαβόλου όμως τον ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ και παραμένουν αμετανόητοι με το αίμα Του να έχει πέσει αιωνίως,  «επάνω σε αυτούς και στα παιδιά τους».

Γι’ αυτό και 35 χρόνια μετά από την σταύρωση του Χριστού, το 70 μ.Χ. τους εξαφάνισε από την Παλαιστίνη ο Ρωμαίος Τίτο, και έγιναν ο μόνος λαός έθνος στον κόσμο που δεν είχαν πατρίδα.  Αυτοί όμως αντί να καταλάβουν τι έκαναν και να μετανοήσουν, μάζευαν πλούτο, χρηματοδοτούσαν επαναστάσεις και αιματοκύλησαν δύο φορές την ανθρωπότητα με τους δύο παγκόσμιους πολέμους για να μπορέσουν τελικά με τα τσιράκια τους και τον νεοϊδρυθέντα ΟΗΕ, μετά από 1900 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, να τους δώσει τελικά ο ΟΗΕ ένα κομμάτι της Παλαιστίνης το 1947 και από τότε να επιδοθούν στις δολοφονίες των Παλαιστινίων, οργανώνοντας σιγά σιγά τον αφανισμό των Ελλήνων και τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, κάτι που θα τους βοηθήσει στην ανάδειξη του αντίχριστου «μεσσία» τους και στην ίδρυση του «μεγάλου Ισραήλ»,  αφού με τον παγκόσμιο πόλεμο θέλουν να εξαφανίσουν την φυλή των ΑΡΑΒΩΝ και να πάρουν τα εδάφη τους για να φτιάξουν το «μεγάλο Ισραήλ».

Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που μας έχουν επιτεθεί τα παιδιά του διαβόλου από το 2010 και τώρα γενικεύεται αυτή η επίθεση και περνάνε και στα όπλα φυσικών καταστροφών. Οι σατανιστές που βρίσκονται στην διοίκηση του Ελληνικού Κρατικού μηχανισμού προδίδουν την χώρα και τον λαό, αφήνοντας πεδίο δράσης στους δολοφόνους των Ελλήνων.

Αυτό πάντως που δεν περίμενα να δώ και με σόκαρε, παρότι είμαι χρόνια μέσα στα πράγματα και γνωρίζω πάρα πολλά που δεν με σοκάρει τίποτα, με σόκαρε πραγματικά το ότι η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ έδινε εντολές να μην εκκενωθούν οι παιδικές κατασκηνώσεις με σκοπό να εγκλωβίσει η φωτιά τα παιδιά.
Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσε να φθάσει σε τέτοιο βαθμό απόκοσμου μίσους κατά παιδιών, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού σώματος. Αυτόν  πάντως τον αρχηγό της «ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ»  τον έβαλαν σ’ αυτήν την θέση πριν από ενάμιση μήνα, μάλλον επειδή ο προηγούμενος θα είχε αναστολές στο να εκτελέσει αυτό το έγκλημα.

Θα είναι πολύ σκληρή και οδυνηρή η Θεία δίκη που θα βρεί αυτούς τους φονιάδες. Και μην νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν και ότι θα... ΞΕΧΑΣΤΕΙ...
Δεν ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ αυτό και τώρα ΞΕΡΟΥΜΕ και ποιοί είναι και τι επιδιώκουν.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ 
ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ «ΜΕΣΣΙΑ» ΤΟΥΣ «666».

Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.
Τώρα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή, γιατί μας έχουν προειδοποιήσει για το χάραγμα του αντίχριστου και την ηλεκτρονική ταυτότητα με το «666», πολλοί άγιοι της Εκκλησίας μας, από τον άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο στην «Αποκάλυψη», με πιο πρόσφατο τον άγιο Παΐσιο τον αγιορίτη και πατριώτη που μας άφησε και το εκ Θεού ιδιόχειρο σημείωμα του, για να μας ενημερώσει και να μας προστατέψει από το σφράγισμα των σατανιστών Εβραίων.

Στα σχέδια των παιδιών του διαβόλου, το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να πετύχουν την υποταγή των Ορθοδόξων Ελλήνων στον αντίχριστο «Μεσσία» τους και αυτό θα το προσπαθήσουν με την επιβολή της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας, που όλοι ξέρουμε πως έχει το ηλεκτρονικό τσιπ με τον αριθμό ανάγνωσης συστήματος, το «666».

Υπάρχει κάτι σήμερα Ορθόδοξα Ελληνόπουλα, που θα πρέπει να σας προβληματίσει ΕΝΤΟΝΑ. Και αυτός ο προβληματισμός απαντάται σε μία ερώτηση: Αφού όλοι οι σημερινοί Μητροπολίτες, Επίσκοποι και Αρχιεπίσκοποι που ηγούνται της Ορθοδοξίας μας, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τις προειδοποιήσεις των αγίων της Εκκλησίας, όπως και για το χειρόγραφο του αγίου Παϊσίου, ΓΙΑΤΙ κανένας, μα κανένας δεν προειδοποιεί τον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό, για τα λεγόμενα και τις συμβουλές των αγίων του Θεού που δίνουν για το θέμα της κάρτας του 666,  στους Ορθόδοξους Χριστιανούς;;;

Έτσι και αλλοιώς ο λόγος του Χριστού και των αγίων του Θεού, ούτε απαγορεύει, ούτε επιβάλλει. Είναι απλά συμβουλευτικός. Όπως και ο λόγος της Εκκλησίας. Γιατί δεν ενημερώνουν τους Χριστιανούς για τις συμβουλές που δίνουν οι άγιοι και ας αποφασίσει μόνος του ο κάθε Χριστιανός τι θέλει να πράξει.

Ο άγιος Παΐσιος ξέρετε όταν τον ρώτησε ένας προσκυνητής, για το τι να κάνει επί του θέματος της ηλεκτρονικής ταυτότητος όταν αυτή θα έρθει, ο άγιος πολύ σοφά του είπε: «θα κάνετε ότι πει η Εκκλησία».

Αυτό όμως που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος σήμερα, διότι ΣΚΟΠΙΜΑ το έχουν αποκρύψει οι σημερινοί Ιεράρχες και δεν ενημερώνουν τον Ορθόδοξο λαό με εγκυκλίους ως ωφείλουν, είναι πως η Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ελλάδος, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για το θέμα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, με απόφαση της διαρκούς ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ από το 1998…!!!

Η Εκκλησία της Ελλάδος λοιπόν με βαρυσήμαντο εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου με ὑπ᾿ ἀριθμ. 2641/1998 ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ επι λεξη ΤΑ ΕΞΗΣ:
«… Β.2. Ἐάν ἑ­πο­μέ­νως καί ἐφ᾿ ὅ­σον οἱ νέ­ες ταυ­τό­τη­τες μέλ­λουν νά χρη­σι­μο­ποι­ή­σουν σάν κω­δι­κό ἀ­ριθμό ἀ­να­γνώ­σε­ώς τους ἀ­πό ἠ­λε­κτρο­νι­κά μη­χα­νή­μα­τα (φανερά ή κρυφά) τό δυ­σώ­νυ­μο καί ἀ­πα­ρά­δε­κτο ἀ­ριθμό  «666», τό­τε  Ἱ­ε­ρά Σύνοδος θε­ω­ροῦ­σα ὅ­τι πα­ρα­βι­ά­ζε­ται  θρη­σκευ­τι­κή συ­νε­ί­δη­ση τῶν ὀρ­θο­δό­ξων πι­στῶν, συ­νι­στᾶ στο­ύς πι­στο­ύς νά μή δε­χθοῦν τίς νέ­ες ταυ­τό­τη­τες».

Λέει λοιπόν απλά και καθαρά η Ιερά Σύνοδος, αυτό που κανένας σήμερα Μητροπολίτης ή Αρχιεπίσκοπος, δεν τολμά να προφέρει.  Πως αν υπάρχει μέσα στην κάρτα, φανερά ή κρυφά ο αριθμός «666», η Ιερά Σύνοδος συνιστά στους πιστούς να ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ τις νέες ταυτότητες, λόγο παραβίασης Θρησκευτικής συνειδήσεως. Το ότι δεν βγαίνει κανείς τους να το πει δημοσίως στον λαό, δείχνει πως όλοι τους «δουλεύουν» για τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ και υπηρετούν τον σατανά.

Στους θρόνους που κάθονται προφανώς διορίστηκαν από τους σατανιστές και έτσι έχουν «υποχρέωση» στον αντιχριστο. Γι’ αυτό και με τα λόγια κοροϊδεύουν τους Χριστιανούς με φράσεις όπως: «τέκνα υμών εν Κυρίω αγαπητά» και «μετανοείτε», αλλά στην πράξη «αγωνίζονται» να παραδώσουν τους Χριστιανούς στον αντίχριστο, όπως πολύ προφητικά μας προειδοποίησε ο άγιος Παΐσιος.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ με το «666» ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. 

Μην πουλήσετε τον ΧΡΙΣΤΟ μας και την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ μας.
Ο Χριστός, η Παναγία μας και οι άγιοι της Εκκλησίας μας ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ απέναντι στην επίθεση των σατανικών και αντίχριστων δυνάμεων που ξεκίνησε.  Και ήδη στο Μάτι πήραμε την πρώτη «γεύση» για να καταλάβουμε τι σημαίνουν στην πράξη τα λόγια του αγίου Παϊσίου: «ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ».

                        «ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ»
Για ποιούς νομίζετε ότι το είπε αυτό ο άγιος Παΐσιος, αγαπητά μου Ορθόδοξα Ελληνόπουλα;
Ποιοί νομίζετε θα παραδώσουν την χώρα στον αντίχριστο; Μα για να παραδώσεις σε κάποιον κάτι, πρέπει καταρχήν να το έχεις δικό σου και να το προσέχεις εσύ.
Ποιοί έχουν σήμερα την ευθύνη της διαφυλάξεως του κράτους και της προστασίας των πολιτών;
Μα φυσικά ο λεγόμενος Κρατικός Μηχανισμός που ξεκινάει από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και φθάνει μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο του Δήμου.  Ο σκοπός ύπαρξης του κρατικού μηχανισμού, είναι ακριβώς η διαφύλαξη των συνόρων του κράτους και η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.
Ποιούς βλέπετε να θέλουν να παραδώσουν τα Ελληνικά εδάφη σε ξένα κράτη; Την Ελληνική Κυβέρνηση που πρέπει κανονικά να τα διαφυλάξει.
Ποιούς είδατε στο Μάτι να αφήνουν τα παιδιά και τον κόσμο στο έλεος της φωτιάς; Είδατε αυτούς ακριβώς που είχαν την ευθύνη της προστασίας τους.

ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ;;;

Γιατί αν δεν το καταλάβατε από αυτά που έγιναν και με αυτά που λέμε, όταν θα συμβαίνουν σε εσάς και θα τρέχετε να σωθείτε, τότε θα το καταλάβετε, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Η επίθεση του παγκόσμιου σατανισμού στην Ελλάδα, που ξεκίνησε το 2010 με το ΔΝΤ και με τα όπλα του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ με το οποίο ξεκίνησαν τον οικονομικό πόλεμο των «μεταρρυθμίσεων», των «πλεονασμάτων», των «ελλειμμάτων» και των συνεχών “Eurogroup”, ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

H ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
Και αφού είδαν πως τελικά όλη αυτή η ιστορία με το ΔΝΤ, ήταν μία «τρύπα στο νερό» και ουσιαστικά έχασαν ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ και εκατοντάδες δίς, και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ αφού όλα είναι παράνομα, έβαλαν μπροστά την ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ με το σχέδιο “RED DRAGON”.

Αυτό το σχέδιο, που όπως πληροφορήθηκα το γνωρίζει και η ΕΥΠ, αλλά όπως παντού έτσι και εκεί κάνουν κουμάντο οι προδότες, είναι σχέδιο επίθεσης κατά της Ελλάδος με ΟΠΛΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ.  

Να μην αναλύσουμε αυτήν την στιγμή τον τρόπο της ηλεκτρομαγνητικής λειτουργίας του συστήματος H.A.A.R.P. με το οποίο έχουν καλύψει την Ελλάδα από άκρη σε άκρη, και έχουν κεραίες παντού ακόμα και στους σταθμούς του προαστειακού της Αθήνας, αλλά να πούμε κάτι για τις δυνατότητες.

Αυτό το σύστημα δεν παράγει από μόνο του βροχές, καταιγίδες, χαλάζι, θυελώδης ανέμους και τυφώνες, αλλά κάνει το εξής: Μπορεί μέσω υψηλού ηλεκτρομαγνητισμού, να μεταφέρει σε ένα συγκεκριμένο σημείο της γής που θα επιλέξουν, σύννεφα και ανέμους από άλλα σημεία της γής.

Μπορεί δηλαδή να μαγνητίσει και να μεταφέρει πάνω από ένα σημείο της Αθήνας, όλη την υγρασία που υπάρχει στον αέρα όλης της Ελλάδας ακόμα και των Βαλκανίων.

Σε εκείνο το σημείο που θα στοχεύσουν και θα «ανοίξουν τους ουρανούς» ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Το ίδιο και με τους ανέμους, το χαλάζι κ.λ.π.
Το φετεινό καλοκαίρι που το βλέπετε όλοι πως είναι ΑΝΩΜΑΛΟ, είναι αποτέλεσμα των προετοιμασιών που κάνουν για την επίθεση ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ που ετοιμάζουν για την Ελλάδα.

Το σχέδιο των φυσικών καταστροφών «Κόκκινος Δράκος» στοχεύει την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και την Κρήτη.

Και όταν μεταφέρουν σε ένα σημείο θυελώδης ανέμους, είναι εύκολο με πολλούς τρόπους να ξεσπάσει και πυρκαγιά που εκ των πραγμάτων εγίνεται αυτόματα ανεξέλεγκτη.  Και τότε ο Κρατικός μηχανισμός που πρέπει να ενεργοποιηθεί για την προστασία των πολιτών, «ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΓΕΙΣΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ».
Από δω και πέρα νομίζω καταλάβατε πως δεν έχετε να περιμένετε τίποτα από τους «προστάτες του πολίτη»... ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

Το αμέσως επόμενο σχέδιο επίθεσης
Το αμέσως επόμενο σχέδιο επίθεσης των σατανιστών, περιλαμβάνει και τις ορδές των Τζιχαντιστών, που εσείς τους έχετε ξεχάσει, αλλά οι σατανιστες δεν τους έχουν ξεχασμένους.  Άλλωστε δεν τους μαζεύουν, τους ταΐζουν, τους κοιμίζουν και τους πληρώνουν τζάμπα τόσα χρόνια.
Την ώρα τους περιμένουν και αυτοί.
Μήπως καταλάβατε τώρα τι σημαίνουν τα λόγια του αγίου Παϊσίου.... «ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ»;
Μήπως καταλάβατε ότι από την Κυβέρνηση, τον Κρατικό μηχανισμό αλλά και τους προδότες Ιεράρχες, ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ και σας παραδίδουν στον αντίχριστο και στους σατανιστές;
Μήπως τελικά καταλάβατε πως δεν πρέπει εμείς να εγκαταλείψουμε τον ΧΡΙΣΤΟ γιατί ΑΥΤΟΣ είναι η ΜΟΝΗ μας ΣΩΤΗΡΙΑ;

Με αγάπη για εσάς Ορθόδοξα Ελληνόπουλα και με πόνο ψυχής γι’ αυτά που έγιναν στο Μάτι και γι΄αυτά που ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
giannis_lampropoulos@yahoo.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου