Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΠΡΟΚΑΛΕΣΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Τώρα θα φανεί αν τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι πατριωτικά κόμματα ή κάνουν του τσάμπα μάγκες! Ιδού λοιπόν η ευκαιρία για τη...

σωτηρία της Μακεδονίας μας, για την προάσπιση της Ιστορίας μας. Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης οφείλουν εδώ και τώρα να παραιτηθούν
και να αποχωρήσουν από τη Βουλή. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ένωση Κεντρώων, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή πρέπει άμεσα να παραιτηθούν όλοι μαζί και να αποχωρήσουν από το Κοινοβούλιο προκαλώντας τη διάλυση της Βουλής και τη διένεργεια εκλογών. Με αυτό τον τρόπο δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή ημ προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και...άσε τον Τζανακόπουλο και τον Τσίπρα να κοκορεύονται ότι έχουν την πλειοψηφία ακόμη και με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνησ.
Η μόνη ελπίδα για να πέσει η κυβέρνηση της προδοσίας Τσ΄θιπρα-Καμμένου είναι να παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, να αποχωρήσουν από τη Βουλή και να προκαλέσουν εκλογές. Αν δεν πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, τότε θα έχουν συμμετάσχει στην προδοσία σε βάρος της Ελλάδος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου