Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: "Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ"!

12 Οκτωβρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ραχήλ Μακρή: «Ο Καμμένος μετέφερε στις ΗΠΑ προτάσεις της κυβέρνησης και του Τσίπρα»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ευρισκόμενος στις ΗΠΑ, ούτε ως ιδιώτης, ούτε ως αρχηγός κόμματος, αλλά με την ιδιότητα του Υπουργού της κυβέρνησης Τσίπρα, πρότεινε στον Αμερικανό ομόλογό του:

Πρώτον, την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων των Αμερικανών στην ...


Ελλάδα «σε μια πιο μόνιμη βάση, όχι μόνο στη Σούδα, αλλά επίσης στο Βόλο, στη Λάρισα και στην Αλεξανδρούπολη». Την επέκταση και μονιμοποίηση τους, για να φιλοξενήσουν μονάδες από τις τουρκικές βάσεις και αεροπορικό υλικό υψηλής τεχνολογίας, που θα καλύπτει το χώρο των Νότιων Βαλκανίων, των Στενών και της Ανατολικής Μεσογείου και μάλιστα με 5ετείς και 10ετείς συμφωνίες από 1ετείς που ήταν μέχρι σήμερα. 

Δεύτερον, ένα εναλλακτικό σχέδιο για να αναχαιτιστεί η ρωσική διείσδυση στα Βαλκάνια σε περίπτωση που αποτύχει το Σκοπιανό και ανατραπεί η συμφωνία των Πρεσπών. 

Την επόμενη μέρα το Μαξίμου, μέσω της γνωστής εφημερίδας τους, φρόντισαν να μας ενημερώσουν δια κύκλων, όχι δια επίσημης δήλωσης του Πρωθυπουργού ότι ο Τσίπρας τηλεφώνησε στον Καμμένο και του ζήτησε εξηγήσεις, κοροϊδεύοντας όπως συνηθίζουν τον ελληνικό λαό ως δυο αγοράκια που θεωρούν την Ελλάδα τρενάκι που οδηγούν.

Η αλήθεια είναι κύριε «Πρωθυπουργέ όλων των Ελλήνων», ότι ο κ. Καμμένος στις ΗΠΑ μίλησε ως Υπουργός Άμυνας, καθώς ως τέτοιος είχε προσκληθεί και ως τέτοιος συνομίλησε με τους Αμερικανούς αξιωματούχους.

Όταν ο Υπουργός Άμυνας μιας χώρας, προτείνει σε επίσημη συνάντηση σε άλλη χώρα συμφωνίες που δεν έχουν εγκριθεί από την κυβέρνησή του, παύει των καθηκόντων του. Αν δεν παύσει, σημαίνει ότι είναι μεταφορέας πρότασης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή της ελληνικής κυβέρνησης. 

Στην περίπτωση σας δεν συνέβη αυτό, παρά χρησιμοποιήσατε την Εφημερίδα των Συντακτών ως κυβερνητικό εκπρόσωπο να ενημερώνει με μεθόδους καφενείου, ότι ο Πρωθυπουργός μάλωσε τον κυβερνητικό του εταίρο και εκείνος ζήτησε συγνώμη, πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα ξεγελάσετε για μια ακόμη φορά τον απογοητευμένο και τσακισμένο Έλληνα που θα προστατεύατε και θα τον απαλλάσσατε από τους γερμανοτσολιάδες και τους κατακτητές που έκαναν βόλτες στην πατρίδα μου και έντρομος μέρα με την μέρα ανακαλύπτει ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο.


Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης 

www.metoponikis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου