Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΤΙΚΟΥΣ: "ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΑ VOUCHER Ή ΘΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ"!

Ενώπιον ενός θρασύτατου Προέδρου του ΕΟΠΥΥ βρέθηκαν οι οπτικοί, μέλη του ΔΣ των Οπτικών Συλλόγων της Ελλάδος οι οποίοι...

συναντήθηκαν μαζί του, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει ο ίδιος ο ΕΟΠΥΥ με το θέμα της χορήγησης γυαλιών οράσεως στους ασφαλισμένους! 
Με τη νοοτροπία του "αποφασίζουμε και διατάσσουμε" ο ΕΟΠΥΥ θέλει να βάλει "χέρι" στα προϊόντα που πουλάνε οι οπτικοί και να τους καταστήσει με το ζόρι παρόχους υγείας. Ενώ ο ΕΟΠΥΥ έχει χρέη προς τους οπτικούς από το 2011 μέχρι σήμερα και θα περίμενε κανείς να υπάρχει στάση συγγνώμης από τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Μπερσίμη, όχι μόνον αυτό δεν έγινε, αλλά οι οπτικοί βρέθηκαν ενώπιον ενός ανθρώπου με νοοτροπία δανειστή της τρόικας! Απαξιωτικός προς έναν ολόκληρο κλάδο με ύφος...χιλίων καρδιναλίων, χρησιμοποιώντας τον ενικό αριθμό (της απαξίωξης και όχι της οικειότητας) απέρριψε κάθε πρόταση των οπτικών Συλλόγων! Ουσιαστικά με τη στάση του, ο κ. Μπερσίμης τορπίλισε κάθε διάλογο και επέμεινε στη θέση του "αποφασίζουμε και διατάσσουμε", δηλαδή ή θα αποδεχθείτε τα voucher ή θα...υποστείτε τις συνέπειες. Μάλιστα, οι συνέπειες θα είναι (ουσιαστικά) να περάσει προς τα ΜΜΕ ότι υπεύθυνοι για τη μη χορήγηση γυαλιών είναι οι οπτικοί (που δεν αποδέχονται τη...λεόντειο συμφωνία) και όχι ο ΕΟΠΥΥ! 
Η στρατηγική δηλαδή του ΕΟΠΥΥ και του Προέδρου του είναι ίδια και απαράλλαχτη με αυτή των δανειστών που σφίγγουν τη θηλειά στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απορρίπτοντας κάθε διάλογο μαζί τους και στέλνοντας ντιρεκτίβες: ή θα αποδεχτείτε τις εντολές μας ή πάτε για χρεωκοπία! Αυτά που ακριβώς κ'άνουν οι τοκογλύφοι της τρόικας κάνουν στον ελληνικό λαό οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι διορισμένοι από αυτούς...μεγαλοθεσίτες. Με αυτή την αντίληψη ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ έκλεισε κάθε παράθυρο συνεννόησης και διαλόγου με τους οπτικούς ευελπιστώντας να τους κάνει να αποδεχθούν την απαράδεκτη συμφωνία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου