Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΟΤΑΝ ΣΟΥ Γ@ΜΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ!

..Στην ιστορια της γης οτι ηταν να κατακτηθει πρωτα του αλλαξαν το παρελθον του ..!

Και αν και αυτο νομιζεις οτι ειναι συνομωσιολογια τοτε δεν γνωριζεις ...

καθολου καλα ιστορια !!

Η επιθεση της Νεας Ταξης Πραγματων ειναι πλεον ολοφανερη και οποιος για οποιoδηποτε λογο δεν την βλεπει προσωπικα για μενα ειναι προδοτης της πατριδας μου ..!

Δεν χωραει πλεον καμια δικαιολογια σε κανεναν , ειναι ολα τοσο ξεκαθαρα που ακομα και να υποκριθει καποιος τον βλακα ειναι εκ του πονηρου !!

Το θεμα ειναι τι κανουμε ; …τι πρεπει να κανουμε απο εδω και περα ;…

Οποιοσδηποτε πλεον υπακουει αυτο το καθεστως ειναι προδοτης της ελλαδας ..!

Οποιοσδηποτε συμμετεχει στο να συνεχιστει αυτη εκ των εσω επιθεση κατα της χωρας ειναι προδοτης !!

Πρεπει με οποιο τροπο , με οποιο δικαιωμα και πραξη αυτο το καθεστως της κατοχης της χωρας να τελειωσει αμεσα ..!!

Περασαν ακομα και οι στιγμες που με εξυπνες κινησεις η με ενωση η με “νομικο” τροπο θα μπορουσαμε να σταματησουμε αυτη την ξεδιαντροπη παραδoση της χωρας στους ξενους κατακτητες μας ..!

Περαστε σε πληρη ανυπακοη προς το συστημα της κατοχης που εχει σκλαβωσει την χωρας μας…δεν ειναι παρακληση ειναι εντολη προς ολους οσους εχουν ακομα λιγη τσιπα , λιγο σθενος , λιγο αιμα ελληνικο ..!

Σταματηστε να συνεργαζεστε με τους εχθρους της ελλαδας , εσωτερικους η εξωτερικους ..!

Οι νομοι εχουν καταπεσει , το συνταγμα εχει γινει κολοχαρτο , οι εκτελεστικες εξουσιες εχουν παραδωθει στον εχθρο , το συστημα ολο εχει παραδωθει στον εχθρο ..και εμεις για να μας δωσουν να εχουμε ζωγραφιστο χαρτακι προσκυναμε τους εχθρους μας !!

Μπορουμε να ζησουμε χωρις τροφη 60 μερες …αυτοι για να βουλιαξουν θελουν 5 μερες … κλειστε την στροφιγγα στα παντα … μην υπακουτε , μην συνεργαζεστε , μην αγοραζετε , μην πηγαινετε στην εργασια σας ..κλειστε το κουμπι της κυριαρχιας τους ..για να γινει επανακινηση ..!!

Αν φοβαστε για την δουλεια σας και αφηνετε να χανετε η πατριδα σας τοτε θα πρεπει να αρχισετε να φοβαστε για την ζωη σας και την ζωη της οικογενειας σας …!

Κανεις δεν θα παθει τιποτα αν ολοι μαζι σταματησουμε την οποια συνεργασια με τους εχθρους μας …. κανεις δεν θα χασει καμια δουλεια η οποια ειναι σχεδιασμενη αυριο να βουλιαξει …. ετσι και αλλιως βαδιζουμε στο απολυτο χαος , …πρεπει να φερουμε εμεις το δικο μας χαος για να μπορεοσυμε να διεκδικησουμε απο την αρχη τα δικαιωματα μας !!

Δεν θα ειναι δα και τοση μεγαλη η θυσια μας ..απο το να μας εξοντωσουν χωρις πατριδα αυριο να ρισκαρουμε να τους εξοντωσουμε εμεις σημερα …!!

Αλλη λυση δεν υπαρχει ελληνες , ετσι οπως αφησαμε να στηθει αυτος ο καρκινικος ιστος εξουσιας , ετσι οπως αφησαμε να δυναμωσουν τα θηρια μεσα στο σπιτι μας , ετσι οπως καθυστερησαμε …η μονη λυση πλεον ειναι το δικο μας χαος…και αυτος ειναι και ο σχεδιασμος τους απο την αρχη…τα εχουμε σημειωσει τα εχουμε πει εδω και καιρο…!

Εστω και μια μερα πριν τα δικα τους σχεδια αν δημιουργηθει ο αυθορμητος ξεσηκωμος μπορει και να κανει μεγαλη διαφορα ..!!

Μην φτασετε σε στημενη επανασταση , σε επανασταση με αρχηγους και οπλαρχηγους , μην πατε σαν ζωα στην στανη τους ξανα …. !

Σπασε σαν γραναζι μονος σου μεσα στο συστημα τους ..και η αληθινη σου ενεργεια και πραξη θα γινει φωτια συνειδησης και αντιγραφης απο ολους …ξεκινηστε να θυμαστε οτι εισαστε ανθρωποι με δικαιωματα , με ιστορια , με πατριδα και πιστη και δεν μπορει κανεις με κανεναν νομο να σου τα στερησει …γιατι απλα ειναι η επιλογη σου !!

Αν επιλεξεις να εισαι σκλαβος τους τοτε εισαι και το γιουσουφακι τους ..τοτε σε πηραν στο στρατοπεδο τους ..τοτε εισαι εχθρος πλεον της ελλαδας ..!!

Βαλε το στοιχημα σου λοιπον τωρα ..ποιος θα χασει στο τελος …ποιος θα νικησει αυτη την μαχη ..;;… αν επιλεξεις την μερια τους … απλα δεν ησουν ποτε αληθινος ελληνας και θα ηθελα πολυ να το γνωριζω και εγω αλλα και εσυ ..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου