Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

Η ΜΙΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΕΡΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ! ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ!

Στο Υπερταμείο και από εκεί στα ξένα αρπακτικά με επικεφαλής τους...

Γερμανούς, μεταφέρεται και η μισή εκκλησιαστική περιουσία. Αυτό διαφαίνεται ξεκάθαρα ύστερα από την συμφωνία μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, για τη σύσταση εταιρείας για την αξιοποίηση της, με συνιδιοκτήτη κατά 50% το ελληνικό δημόσιο.

Η απόφαση πάρθηκε σε συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδας μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας την περασμένη Τετάρτη, 3/10/2018.
Αφού η συνάντηση αποκαλύφθηκε από την συστημική εφημερίδα “Έθνος”, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι, “η απόφαση για απόδοση των εσόδων της εκκλησιαστικής περιουσίας και στην Εκκλησία, αλλά και στο Κράτος, σε ποσοστό 50%, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση των σχέσεών τους και αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο των διακριτών ρόλων τους”. Πρόκειται προφανώς για αστειότητες αφού η απόφαση δεν οφείλεται σε τίποτα άλλο παρά στην αγωνιώδη προσπαθεια των κυβερνητικών τοποτηρητών, να ικανοποιήσουν τις εντολές και ορέξεις των ξένων αφεντικών.

Όλα τα ΜΜΕ,αντιπαρήλθαν και αποσιώπησαν το γεγονός ότι, με την συμφωνία αυτή, το τεράστιο αντίτιμο της μισής εκκλησιαστικής περιουσίας που θα περιέλθει στο δημόσιο, αυτόματα θα μεταφερθεί στο Υπερταμείο υπο των έλεγχο των ξένων αρπακτικών, για την αποπληρωμή μέρους των κίβδηλων χρεών, σύμφωνα με την απόφαση του Eurogroup της 16/7/2017, την οποία έχει αποκαλύψει η Ο.Δ.

Αποκαλύπτουμε εδώ ότι, ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, είχε προωθήσει παλαιότερα την δημιουργία Α.Ε. για την διαχείριση της εκκλησιαστικής περιουσίας, αλλά ο πρόωρος και αδόκιτος θάνατός του, δεν ευόδωσε το σχέδιο του.Αν αυτό είχε γίνει,δεν θα ήταν δυνατόν σήμερα, η μισή περιουσία της εκκλησίας να αποτελεί και αυτή άλλο ένα “πλιάτσικο” από τα ξένα αρπακτικά σε βάρος της υπο κατοχή χώρας μας.

πηγή : www.odosdracmis.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου