Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!

Πιθανή δολοφονία από τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις που καταδίωξαν και εγκλώβισαν τις τρεις γυναίκες στο ελληνικό έδαφος εξετάζουν πλέον...

οι αρχές στον Εβρο για τις τρεις γυναίκες που βρέθηκαν με κομμένους τους λαιμούς τους σε ελληνικό έδαφος στην περιοχή του Πράγγιου.

Αποδυναμώνεται η εκδοχή τα τρία θύματα που έφεραν πανομοιότυπα τραύματα να δολοφονήθηκαν από λαθροδιακινητές, καθώς ο ιατροδικαστής «είδε» πανομοιότυπα τραύματα από εκπαιδευμένο χέρι.

Τα δεδομένα που έχει στα χέρια της η ασφάλεια Ορεστιάδας είναι ότι οι δύο γυναίκες βρέθηκαν μαζί και πιο πιθανόν είναι ότι πρόκειται για συγγενείς μεταξύ τους, δεν αποκλείεται να πρόκειται για μητέρα με τις δύο κόρες της.

Και οι τρεις είχαν από μία βαθιά μαχαιριά στον λαιμό, που υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι έγιναν από χέρι επαγγελματία. Η μεγαλύτερη σε ηλικία είχε επιπλέον και τρεις μαχαιριές στο στήθος. Ακόμη στο σημείο βρέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα εκ των οποίων στρατιωτικού τύπου. 

Το άλλο σενάριο έχει να κάνει με οργανωμένη εκτέλεση για θρησκευτικούς λόγους, που θεωρείται το πιο απίθανο είναι όμως και το πιο τρομακτικό.

Σημειώνεται ότι ο ιατροδικαστής μίλησε για τελετουργικό φρικαλεότητας που παραπέμπει σε εκτελέσεις ισλαμιστών, κάτι που δεν εξαιρεί φυσικά τον τουρκικό Στρατό.

Απαντήσεις θα αρχίσουν να δίδονται όταν γίνουν όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις για να βρεθούν άλλα στοιχεία που συνδέονται με τρίτα πρόσωπα.

Το αστυνομικό έργο είναι ιδιαίτερα δύσκολο δεδομένου ότι μέχρι τώρα δεν έχει προσδιοριστεί ούτε η ακριβής καταγωγή των θυμάτων.

Ο ιατροδικαστής μίλησε για μετανάστριες, που μπορεί να προέρχονται από μία ευρεία περιοχή που περιλαμβάνει τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την λοιπή Ασία. Πάντως στην έκθεση γίνεται λόγος για "Ασιάτισσες". Αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροτομή και να εξεταστούν αναλυτικότερα τα ευρήματα του κ. Παυλίδη.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου