Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΩΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕΕΕ!

Παρά το αρνητικό και απογοητευτικό για τον Ζάεφ αποτέλεσμα, με τη συμμετοχή του 34% των πολιτών, ο Τσίπρας, όχι μόνο πήρε στο...

τηλέφωνο τον Ζάεφ και τον συνεχάρη, αλλά του ζήτησε να επιταχύβει τις διαδικασίες για να εφαρμόσει τη συμφωνία των Πρεσπών! Γνωρίζοντας ο Τσίπρας προφανώςπώς να γράφει το λαό στα παλαιά του παπούτσια, ζήτησε από τον Ζάεφ να κάνει το ίδιο! Μιλαμε για πολιτικό απατεώνα ολκής! 
Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο Ζάεφ ανέφερε ότι θα πάει τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή της πΓΔΜ για έγκριση και αν αυτό δεν συμβεί,τότε η χώρα θα πάει σε εκλογές

«Η Μακεδονία και οι πολίτες της έδειξαν ότι είναι περήφανοι πολίτες της Ε.Ε. και ψήφισαν με αξιοπρέπεια. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από αυτούς που ψηφίζουν, η ψήφος είναι οριστική και η απόφαση των πολιτών δεν μπορεί να αγνοηθεί. Παρά το μποϊκοτάζ, περιμένω ότι η πλειοψηφία όσων ψήφισαν επέλεξαν το “ναι” και η θέλησή τους πρέπει να γίνει πολιτική δράση στο κοινοβούλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου