Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: Ο ΖΑΕΦ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ "ΤΙ ΤΗ ΘΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΑΡΘΡΑ" ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ "ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ"...ΚΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ! ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΗΠΑ!

Τη συγκλονιστική αποκάλυψη κάνει η γερμανική εφημερίδα  και ο Γιώργος Τράγκας καταγγέλλει από την εκπομπή του τη σκευωρία Τσίπρας...


σε βάρος του ελληνικού λαού. Έπαιξε παιχνίδια στην πλάτη όλης της Μακεδον'ίας θέλοντας μόνο να προβεί στη συμφωνία των Πρεσπών μόνο και μόνο για να κάνει τα χατίρια Γερμανών και ΗΠΑ.! 
Όπως αναφέρει η neaselida.gr,  από την ουσία των διαπραγματεύσεων από τα απόρρητα έγγραφα της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια προκύπτει η επιμονή του Έλληνα Πρωθυπουργού στην ανάγκη συνταγματικής αναθεώρησης στην πΓΔΜ, παρά την αρχική διαφωνία του Ζόραν Ζάεφ που επιχείρησε να βάλει «όρια» και να αποτρέψει τη συνταγματική αναθεώρηση που έθεσε ως απαραίτητο όρο για τη λύση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της FAZ, ο κ. Ζάεφ αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες από τη συνομιλία του με τον Τσίπρα. Όπως λέει, ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει στον Έλληνα τις απαιτήσεις των Σκοπίων: «Η θέση είναι: καμία αλλαγή συντάγματος με σκοπό την αλλαγή του ονόματος του κράτους». Η συνομιλία κύλησε εποικοδομητικά, βάσει των περιγραφών του Ζάεφ: «Ο Τσίπρας με ρώτησε αν είμαι έτοιμος να φτάσω ως το τέλος. Του απάντησα ότι το momentum είναι θετικό, αλλά όχι με κάθε τίμημα. Ο Τσίπρας τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει έναν ηγετικό ρόλο στην περιοχή. Οι ενέργειες παρεμπόδισης βλάπτουν την Ελλάδα’. Όπως λέει ο Ζάεφ, ο Τσίπρας τον άκουσε προσεκτικά: «Του είπα τι θα γίνει, εάν το κόμμα VRMO – DPMNE επανέλθει στην εξουσία και απαιτήσει την ανάκληση της συνταγματικής αλλαγής; Σε τι σας εξυπηρετεί μία συνταγματική αλλαγή;» Παρακάλεσε – όπως λέει – τον Τσίπρα να σταθμίσει τη δυνατότητα μίας λύσης χωρίς συνταγματική αλλαγή στη Μακεδονία.

«Ωστόσο, ο Τσίπρας του άφησε την εντύπωση ότι δεν αποδεχόταν μόνο αλλαγή της ονομασίας της ΠΓΔΜ αλλά ήθελε και αυτό να ορίζεται σαφώς στο σύνταγμά της. «Ο Τσίπρας θα αποδεχόταν μία ονομασία με έναν γεωγραφικό, αλλά και με έναν χρονικό προσδιορισμό», είπε ο Ζάεφ, τονίζοντας την επιμονή του Έλληνα πρωθπουργού στο θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης», καταλήει το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου