Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 300 ΕΥΡΩ, ΤΟ 2016!

Το 'λεγε και το ξανάλεγε ο Γιώργος Τράγκας σήμερα από την εκπομπή του στον Real fm: "Οι μισθοί τα επόμενα δύο χρόνια στην Ελλάδα θα βρίσκονται κάτω από τα 300 ευρώ". Και επέμενε: "Στα τελευταία τριάμισι χρόνια έχω πέσει έστω και μια φορά έξω σε ό,τι σας έχω πεί; Όλα έχουν βγει"

Ετοιμαστείτε λοιπόν διότι προς τα εκεί πηγαίνει το πράγμα και μάλιστα με ταχύτερο ρυθμό από αυτόν που προέβλεψε ο Τράγκας. Ήδη το ΚΕΠΕ πρότεινε δουλειά για νέους χωρίς μισθό. 
Πηγαίνετε κι εσείς σαν τα πρόβατα να ψωνίζετε τις Κυριακές από την οδό Ερμού και σταυρώστε έτσι τους εμπορικούς υπαλλήλους οι οποίοι θα εργάζονται και τις Κυριακές χωρίς να πληρώνονται υπερωρείες. Το δε παιδί σας που έχει χάσει τη δουλειά του θα βρει εργασία σε ένα από αυτά τα εμπορικά της Ερμού όπου θα πάρει την θέση μιας απολυθείσας! Θα εργάζεται όμως με 300 ευρώ τον μήνα και τις Κυριακές, ενώ εσείς σαν το πρόβατο θα πηγαίνετε να ψωνίζετε και θα λέτε: "Γιατί να μην είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τις Κυριακές για να ψωνίζουμε ελεύθερα;"
Έτσι μπράβο. Και το παιδί σας θα είναι σκλάβος με 300 ευρώ σε ένα από τα μαγιαζιά που εσείς θα πηγαίνετε τις Κυριακές για ψώνια!
Α, ρε ψώνια και μ@@@κες που είναι οι Έλληνες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου